Uluslararası Adalet Divanı’ndan İsrail kararı

Uluslararası Adalet Divanı (UAD), İsrail'in, işgal ettiği Filistin topraklarındaki uygulamalarının hukuki sonuçlarına ilişkin kararını açıkladı.

Emekli maaşının 12 bin 500 liraya yükseltilmesinin de yer aldığı vergi paketi komisyonda kabul edildi

AK Parti’nin en düşük emekli maaşının 12 bin 500 liraya yükseltilmesinin de yer aldığı vergi paketi bugün TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi.

Depremde 51 kişinin öldüğü Furkan Apartmanı'na ilişkin davada karar

Gaziantep'in Nizip ilçesinde, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat 2023'teki depremlerde yıkılan Furkan Apartmanı'nda 51 kişinin ölümüne ilişkin davada, mühendis Yılmaz Şahin Yurtyapan'a 16 yıl 8 ay hapis cezası verildi.

Microsoft 365'ten küresel yazılım sorununa ilişkin açıklama

Microsoft 365, dünya çapındaki birçok işletmeyi etkileyen sorunun altında yatan nedenin düzeltildiğini, birkaç Microsoft 365 uygulaması ve hizmetinin tam işlevselliğe geri yüklendiğini belirterek, kalan etkinin hala bazı uygulama ve hizmetlerde sürdüğünü bildirdi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan Engin Polat açıklaması Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'tan Engin Polat açıklaması

İzmir'de akıma kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin soruşturmada 3 kişi daha gözaltına alındı

İzmir'in Konak ilçesinde sağanak yağıştan korunmaya çalışırken elektrik akımına kapılan 2 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili tutuklanan 14 şüpheli arasında İZSU Genel Müdürlüğü ve Gdz Elektrik'in daire başkanı ve bölge yöneticilerinin de olduğu, ek gözaltı talimatı bulunan 5 kişiden 3'ünün yakalandığı belirtildi.

'10 Manşette Bugün' | 18 Temmuz 2024 '10 Manşette Bugün' | 18 Temmuz 2024

Dilan-Engin Polat çiftine yönelik hazırlanan MASAK raporunun detaylarına ulaşıldı

İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen operasyonun ardından Dilan Polat ile eşi Engin Polat'ın da tutuklandığı davayla ilgili düzenlenen Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) raporunun detaylarına ulaşıldı.

Demirtaş: Bana hakaret etmek devlette prim yapıyor

Selahattin Demirtaş'ın miting konuşmaları sebebiyle suçlandığı davanın karar duruşması Mersin'de görülüyor. Demirtaş, "Bugün cezaevinde konuşuyorum, yarın bakarsınız iktidardan konuşurum" dedi.

İnternet sisteminde küresel sıkıntı; birçok sektörde işlemler durdu

Dünya genelinde bilgisayar yazılım sistemlerinde sorun yaşanıyor.

THY 84 seferini iptal etti

Dünya genelinde yazılım kaynaklı yaşanan problem nedeniyle birçok havayolu şirketinin biletleme ve rezervasyon işlemlerinde aksamalar meydana geldi. Türk Hava Yolları, uçuşlarda aksama yaşanmaması adına 84 seferini iptal etti.

Sinan Ateş davası 30 Eylül'e ertelendi; Sanıklar için istenen cezalar belli oldu

Ankara'da öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş davası 30 Eylül'e ertelendi.

Kaynak: Ateş Çatıkkaş