CHP’li Yavuzyılmaz: Enerji Bakanlığının Anagold’a verdiği 6 işletme ruhsatının iptal edilmediğini tespit ettik

CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz, “Erzincan İliç’te Anagold’un işlettiği altın madeninde yaşanan felaket sonrası; İşletmenin çevre izin ve lisansının iptal edildiği açıklanmıştı. Ancak Enerji Bakanlığının verdiği 6 ruhsatın iptal edilmediğini tespit ettik” dedi.

İş kanunuyla ilgili yeni düzenleme Meclis'e geliyor: Mesai saatleri kısalıyor mu?

İş kanunlarında değişiklik için hükümet yeni bir çalışma yaptı. Yapılan çalışmada mesai saatlerinin kısalması da gündemde. Peki mesai saatleri kısalacak mı, mesai saatleri ne kadar kısalacak?

Siyasi partilerin aday listelerini sunmaları için son gün yarın

Yüksek Seçim Kurulunca (YSK), 31 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne ilişkin seçim takvimi işliyor.

Türkiye'nin kısa vadeli dış borcu tarihinin en yüksek seviyesinde

Kısa vadeli dış borç stoku, geçen yılın aralık ayında 2022 yıl sonuna kıyasla yüzde 17,2 artarak 174,4 milyar dolara çıktı.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanması planlanan Süper Kupa iptal edildi

29 Aralık 2023 tarihinde Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanması planlanan Süper Kupa mücadelesi, katılımcı takımlar ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) arasında verilen ortak mutabakat neticesinde iptal edildi.

'10 Manşette Bugün' | 18 Şubat 2024 '10 Manşette Bugün' | 18 Şubat 2024

Özgür Özel'le görüşen Lütfü Savaş'tan ilk açıklama

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüşmesinin ardından açıklama yapan Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş, “Biz Hatay halkıyla olmaya devam edeceğiz. Yarın Hatay halkıyla hep birlikte ne yapacağımızı paylaşacağız” dedi.

Feyza Altun gözaltına alındı

Sosyal medya paylaşımı nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan Feyza Altun gözaltına alındı. Altun, "Evimde arama yapılıyor. Şeref duyarım, korkmuyorum" dedi.

İYİ Parti İBB Grup Başkanvekili Suat Sarı istifa etti

İbrahim Özkan'dan sonra göreve gelen İBB İYİ Parti Grup Başkanvekili Suat Sarı istifa etti.

Erdoğan iki bakanı görevden alacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı görevden alacağı, Ticaret Bakanı Ömer Bolat'ın ise sağlık sorunları gerekçesiyle affını isteyeceği belirtiliyor

Özgür Özel'den 'Ateş' davası yorumu, MHP'li iki isme çağrı: 'Gidin aklanın' Özgür Özel'den 'Ateş' davası yorumu, MHP'li iki isme çağrı: 'Gidin aklanın'

'Türkçe bilmiyor diye havalimanında hizmet alamadı' iddiasına soruşturma

İstanbul Havalimanı'nda yaşandığı iddia edilen ve sosyal medyada “Türkçe bilmediği için havalimanında hizmet alamadı ve 2.5 saat rehin kaldı" şeklinde yapılan paylaşımların ardından Gaziosmanpaşa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, "Halkı yanıltıcı bilgiyi alenen yayma" suçundan soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Sümeyye Aksu