Motorine zam geliyor

Motorin fiyatlarında 20 Ocak cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere 1 lira 15 kuruşluk fiyat artışı bekleniyor.

İmamoğlu'ndan Milli Takım paylaşımı: Hakkımız yendi İmamoğlu'ndan Milli Takım paylaşımı: Hakkımız yendi

CHP Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu: Ben rant, imar bilmem

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Etimesgut Belediye Başkan adayı Erdal Beşikçioğlu, "Ben rant bilmem, imar bilmem. Ama bildiğim bir şey var. O da insanın kalbine giden yolu biliyorum. Sanatçı insanın kalbine giden yolu bilir" dedi.

'10 Manşette Bugün' | 18 Ocak 2024 '10 Manşette Bugün' | 18 Ocak 2024

Merkez Bankası yıl sonu enflasyon ve dolar tahminini açıkladı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre yıl sonunda doların 40 lira olması bekleniyor. Ankette yıl sonu Tüketici Fiyat Endeksi'ndeki (TÜFE) artış beklentisi ise yüzde 42,04 olarak açıklandı.

Bakan Tekin'den özel okullara zam uyarısı

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, özel okul zamları konusunda, "Özel okul temsilcileriyle görüştük, kendilerini uyarıyoruz" dedi.

Özgür Özel: 31 Mart hesap günü olacak

En düşük emekli maaşının asgari ücret tutarında olması gerektiğini söyleyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel, hükümeti eleştirdi. Özel, "Her ay 5 buçuk altın emeklinin cebinden AK Parti’nin eliyle çalınıyor. Siz oyu veriyorsunuz onlar cebinizden her ay 5 buçuk altını alıp zenginlere veriyor. 31 Mart hesap günü olacak" dedi.

AKOM’dan İstanbul'a hafta sonu uyarısı: Kar geliyor

AKOM yaptığı açıklamada, İstanbul’da bu hafta sonu Balkanlar üzerinden gelmesi beklenen soğuk ve yağışlı hava etkili olacağını belirtti. Pazar sabah saatlerine kadar sürecek yağışların yüksek kesimlerde karla karışık yağmur, zaman zaman ise kar şeklinde etkili olabileceği öngörülüyor.

Halil Falyalı cinayeti davasında karar

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş'ın öldürülmesine ilişkin haklarında dava açılan ve aralarında Mehmet Faysal Söylemez ile Mustafa Söylemez kardeşlerin de bulunduğu 7 sanığın yargılandığı davada, karar çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu günümüzün Führer'i

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Günümüzün Führer'i Netanyahu'nun ve gözünü kan ve kin bürümüş ekibinin Filistin halkına yönelik soykırıma varan barbarlıklarını sadece izlemekle yetindiler" dedi.

Gazeteci Hrant Dink'e, cinayetin 17. yılında Agos gazetesi önünde anma

Kurucusu ve genel yayın yönetmeni olduğu Agos gazetesi önünde 19 Ocak 2007'de öldürülen Hrant Dink için anma töreni düzenlendi.

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılarda öldürülen Filistinlilerin sayısı 24 bin 762'ye çıktı

İsrail'in Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana sürdürdüğü saldırılarda öldürülen Filistinlilerin sayısı son 24 saatte 142 artarak 24 bin 762'ye yükseldi.

Kaynak: Selim Ercan