Motorine bir zam daha yolda

Döviz kurunun yükselmesinin ardından 15 Mart Cuma günü motorinin litre fiyatına 1 lira 10 kuruşluk zam yapılmıştı. Enerji sektörü temsilcileri, motorinin litre fiyatına 1 lira 30 kuruşluk yeni bir zammın beklendiğini belirtiyor. Benzin ve LPG fiyatlarında değişikliğin öngörülmediği ifade ediliyor.

Bakan Işıkhan: 47 ilaç daha geri ödeme listesine alındı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, 36'sı yerli üretim olmak üzere 47 ilacın, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından geri ödeme listesine alındığını açıkladı.

ABD Bakanı Blinken, Gazze'de ateşkes için Orta Doğu turuna çıkıyor

ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İsrail ile Hamas arasında ateşkes için yarın Cidde'ye perşembe günü de Mısır’a gidecek. Blinken'in 7 Ekim'de başlayan savaştan bu yana Orta Doğu'ya yaptığı altıncı gezi olacak.

Yavaş, ‘Anketlerde yüzde 60’lara çıktığınız doğru mu?’ sorusunu yanıtladı

ABB Başkanı Mansur Yavaş, katıldığı canlı yayında Ankara'daki son anket sonuçlarına ilişkin, "Meclis çoğunluğunu elde etmemiz ilçelere bağlı. Adaylarımız iyi. Şu anda gelen anketlere göre; bir iki ilçedeki sonucu lehimize çevirebilirsek, bir ankette 1 puan aşağıda bir ankette 1 puan üzerinde çıkıyor" dedi.

Havaalanlarında yeni dönem başlıyor: Uçağa binmenin yeni kuralları yasalaştı Havaalanlarında yeni dönem başlıyor: Uçağa binmenin yeni kuralları yasalaştı

Lütfü Savaş Gökhan Zan'ın iddialarına yanıt verdi

TİP'in adaylığını geri çektiği Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gökhan Zan'ın, ortaya çıkan ses kaydıyla ilgili işaret ettiği CHP adayı Lütfü Savaş, "Köşeye sıkışmış başka ne yapacak?" dedi.

Bekir Boydak İstanbul'da gözaltına alındı

FETÖ/PDY terörist örgütünden yaklaşık 7 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari durumdaki Bekir Boydak, Çekmeköy'de saklandığı villada yakalandı.

MHP’li Yalçın: TBMM ya erken seçim kararı alacak ya da anayasa değişikliği yapacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden aday olması gerektiğini söyleyen MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, “Bunun yolu bellidir. TBMM ya erken seçim kararı alacak ya da anayasa değişikliği yapacaktır” dedi.

Belçika’da Diyanet Vakfı’na bağlı Kevser Camii’nin ruhsatı askıya alındı

Belçika'da Flaman hükümeti tarafından, “Ankara’nın müdahalesi” nedeniyle eleştirilen Aalst şehrindeki Kevser Camii’nin ruhsatı, 1 yıllığına askıya alındı.

Erdoğan: Mayıs seçimlerinden sonra suçu vatandaşa ve CHP adayı zata yıktılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mamak Yeşilbayır Mahallesi Sağduyu Caddesi'nde Toplu Açılış Töreni'nde konuştu. Konuşmasında muhalefeti eleştiren Erdoğan, “Mayıs seçimlerinden sonra suçu vatandaşa ve CHP adayı zata yıktılar. Ne oldu altılı masa? Kimse kaldı mı? Hani liderler? Biz yine Meclisteyiz” ifadelerini kullandı.

Bakan Tunç: Derbiyle ilgili 38 kişinin kimliği tespit edildi, 12 kişi gözaltında

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Trabzonspor-Fenerbahçe maçında yaşanan olaylarda sahaya inen 38 kişinin kimliğinin belirlendiğini, 12 kişinin de gözaltında olduğunu söyledi. Bakan Tunç, futbolculara ilgili bir soruşturmanın söz konusu olmadığını bildirdi.

Muhabir: Deniz Dalgıç