AÇEV'in kadınlar için e-öğrenme platformu hizmete açıldı AÇEV'in kadınlar için e-öğrenme platformu hizmete açıldı

Son seçim anketi: İYİ Parti eridi, dört partinin oyunda artış, dördünde düşüş var!

Saros Araştırma ‘Bu Pazar milletvekili seçimi olursa oyunuzu hangi partiye verirsiniz?’ anketinin sonuçlarını paylaştı.

Lübnan’daki patlamalarda ölü sayısı 37’ye yükseldi

Lübnan'da ağırlıkla Hizbullah üyelerinin kullandığı iletişim cihazlarının patlaması sonucu ölenlerin ve yaralananların sayısı yeni patlamalarla arttı.

Bahçeli: Anayasanın ilk dört maddesine şaşı bakanlar bizim için yok hükmündedir

Anayasanın 4. Maddesinin değiştirilmesi gerektiğini söyleyen HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'na yanıt veren MHP Genel Başkanı Bahçeli, “Anayasanın ilk dört maddesine şaşı balkanlar bizim için yok hükmündedir” dedi.

Merkez Bankası, eylül ayı faiz kararını açıkladı

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, (TCMB) eylül ayı faiz kararını açıkladı. Merkez Bankası, politika faizini yüzde 50'de sabit bıraktı.

Lübnan ordusu, iletişim cihazlarını imha ediyor

Lübnan Silahlı Kuvvetleri, şüpheli görülen çağrı cihazı, telsiz ve benzeri iletişim cihazlarının kontrollü şekilde patlatılarak imha edildiğini duyurdu.

'10 Manşette Bugün' | 18 Eylül 2024 '10 Manşette Bugün' | 18 Eylül 2024

Hakan Fidan'dan Suriye ile normalleşme açıklaması: Esad ile görüşmeye hazırız

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Suriye ve normalleşme adımlarına ilişkin, ''Türkiye'nin istediği tarzda bir çözümün olması halinde diğer sorunları da Suriye’nin daha rahat çözeceğine inanıyorum. Esad ile görüşmeye hazırız'' dedi.

Yapıcıoğlu: CHP, Kemalizm maskesiyle ‘Kenanizm’ yapıyor

Anayasa’nın 4. maddesinin kaldırılması gerektiğini söyleyen HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, “İstiklal Marşı, bayrak, başkent ve Cumhuriyet'le ilgili sorunumuz yok. 4. madde ise 1980 darbesinden sonra anayasaya girmiştir. CHP, Kemalizm maskesiyle ‘Kenanizm’ yapıyor” dedi.

Kılıçdaroğlu'ndan anayasa açıklaması: 4. maddeyi değiştirmeye güçleri yetmez

CHP'nin 7. Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Anayasa’nın 4. maddesinin değiştirilmesi tartışmalarına ilişkin "İlk dört madde tartışmaları yeni değil. HÜDA-PAR Meclis’te olmadan da ilk dört madde tartışılıyordu. Ne onların, ne de onların yedi feriştahının bunu değiştirmeye güçleri yetmez" dedi.

Resmi Gazete'de yayımlandı: 12 ilin valisi görevden alındı, 16 ile yeni vali atandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Resmi Gazete'de yayımlanan kararla 12 ilin valisini görevden alıp mülkiye baş müfettişi olarak atadı. Kararla 16 kente de yeni vali atandı.

Narin Güran cinayetiyle ilgili yeni rapor ortaya çıktı

Narin Güran cinayetiyle ilgili adlı tıp raporunda yeni detaylar ortaya çıktı. Histopatoloji raporuna göre, katil zanlısının Narin'i arkadan koluyla sararak boğduğuna işaret etti.

Muhabir: Şevval Dalgıç