Ali Koç: Bu seçimi tanımıyoruz

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Futbol Federasyonu seçiminde boş oy kullanacaklarını söyledi.

Sokak hayvanlarına yönelik kanun teklifinin ilk 3 maddesi kabul edildi, görüşmeler ertelendi

Sahipsiz hayvanlara yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifinin TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu'nda 18 saat süren görüşmelerinde ilk 3 madde kabul edildi. Komisyonda, görüşmelere 22 Temmuz Pazartesi günü devam edilecek.

Avrupa Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Avrupa Merkez Bankası (ECB), 3 temel politika faizini piyasa beklentileri doğrultusunda sabit tuttu.

Resmi Gazete’de yayımlandı: 8 ilde bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla sekiz ilde bazı alanlar ile ilgili değişikliğe gidildi. Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Amasya, Balıkesir, Kastamonu, Manisa, Muğla, Samsun, Sinop ve Sivas illerinde bazı alanlar orman sınırları dışına çıkarıldı.

İzmir'de akıma kapılan 2 kişinin ölümüne ilişkin gözaltına alınan 27 şüpheli adliyeye sevk edildi

İzmir'in Konak ilçesinde sağanaktan korunmaya çalışırken akıma kapılan 2 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili gözaltına alınan 27 şüpheli adliyeye sevk edildi.

'10 Manşette Bugün' | 17 Temmuz 2024 '10 Manşette Bugün' | 17 Temmuz 2024

MSB’den ‘Suriye’ yanıtı: Terör koridoru kurulmaması için oradayız

Milli Savunma Bakanlığı (MSB) kaynakları, Şam tarafından gelen son açıklamalar sonrası Suriye ile ilişkilerdeki son duruma yönelik açıklama yaptı. MSB kaynakları, “Cumhurbaşkanımız diyalog konusunda bir irade ortaya koymuştur. Türkiye, meşru müdafaa ilkesi kapsamında topraklarına yönelik terör saldırılarını ve tehditlerini bertaraf etmek, hudutlarını korumak ve Suriye kuzeyinde adeta oldubittiye getirilerek bir terör koridorunun kurulmasını engellemek için Suriye'de bulunmaktadır" dedi.

DEM Parti, Hakkari Belediyesine kayyım atanmasına karşı İdare Mahkemesine başvurdu

DEM Parti, Hakkari Belediyesine kayyım atanmasına karşı yürütmenin durdurulması için Van Nöbetçi İdare Mahkemesine başvuruda bulundu.

Mersin'de tabancayla bir kadını öldüren, bir kadını yaralayan zanlı intihar etti Mersin'de tabancayla bir kadını öldüren, bir kadını yaralayan zanlı intihar etti

Bergama Orman İşletme Müdürü, yangına müdahale sırasında hayatını kaybetti

İzmir Bergama'daki orman yangınına müdahale sırasında devrilen kamyonetteki Bergama Orman İşletme Müdürü Şahin Dönertaş hayatını kaybetti.

Ayhan Bora Kaplan suç örgütü davasında 1 tahliye

7'si tutuklu 11 sanığın yargılandığı Ayhan Bora Kaplan suç örgütü davasında Organize Şube Komiseri Metehan İlkyaz tahliye edildi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile kurulları oy çokluğuyla ibra edildi

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Mali ve Seçimli Genel Kurulunda başkan Mehmet Büyükekşi ile kurulları oy çokluğuyla ibra edildi.

Kaynak: Ateş Çatıkkaş