DEVA Partisi'nin İstanbul, Ankara ve İzmir adayları belli oldu

DEVA Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı belli oldu. DEVA Partisi kurucuları arasında yer alan, Genel Başkan Yardımcısı, Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili İdris Şahin, DEVA Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu.

Ankara Ticaret Odası: Ticari kredi kartlarında taksit sayısı artırılsın

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Gürsel Baran, ticari kredi kartlarında taksit sayısının artırılmasına ilişkin çağrıda bulundu. Baran, "Taksit sayısının artırılması, üretime ve ticarete olumlu yansıyacaktır" dedi.

'10 Manşette Bugün' | 17 Şubat 2024 '10 Manşette Bugün' | 17 Şubat 2024

Üst düzey Danıştay üyesi: Baskı ve tehdit altındayız

Danıştay 5. Dairesi’nin FETÖ’den ihraç edilen 414 hâkim ve savcı hakkında göreve iade kararı vermesinin ardından iktidar tarafından gösterilen tepkileri değerlendiren bir Danıştay üyesi, baskı ve tehdit altında olduklarını söyledi.

CHP’li Yavuzyılmaz: Anagold madenciliğin ortağı olan SSR Mining’in silinen vergi tutarı 222 milyon TL

CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz,Erzincan İliç’te felaket yaşanan altın madenini işleten Anagold Madenciliğin yüzde 80 ortağı olan, ABD Denver, Kanada Toronto merkezli SSR Mining’in 2023 yılı finansal tablolarına göre İliç’teki maden ocağıyla ilgili şirketin Türkiye’de silinen vergi, faiz ve ceza tutarı 7 milyon 218 bin dolar. Güncel kurla 222 milyon TL” dedi.

Marmara Denizi'nde batan geminin su altından görüntüleri paylaşıldı

Marmara'da batan Batuhan A kargo gemisinin enkazında yapılan aramalara ilişkin görüntüler paylaşıldı

DEM Parti, seçim beyannamesini açıkladı

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti), 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'ne yönelik seçim bildirgesini açıkladı.

Gazze'de can kaybı 28 bin 985'e yükseldi

İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı son 24 saatte 127 artarak 28 bin 985'e yükseldi.

Özgür Özel: Adaylarımızı belirlerken örgütümüzü dinledik, 3 bin araştırma yaptırdık

Ankara’da aday tanıtım toplantısında konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, aday belirlemek için 3 bin anket yaptırdıklarını söyledi. Özel, "Adaylarımızı belirlerken örgütümüzü dinledik, sokağın sesine kulak verdik, 3 bin araştırma yaptırdık" dedi.

Erzincan'daki altın madeni şirketinin Türkiye müdürü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Erzincan'daki maden kaymasına ilişkin soruşturmada, şirketin Türkiye'deki müdürü Cengiz Demirci gözaltına alınmasının ardından serbest bırakıldı.

Akşener: Ne yazık ki İstanbul bugün ranta boğulan bir şehir

İstanbul’da aday ve proje tanıtımında konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “İstanbul, bugün yoksullukla boğuşan bir şehir. Ve ne yazık ki, İstanbul, bugün ranta boğulan bir şehir. Şimdiye kadar tüm Türkiye’de olduğu gibi İstanbul’umuzda da problemler, kronikleşti” dedi.

'10 Manşette Bugün' | 7 Temmuz 2024 '10 Manşette Bugün' | 7 Temmuz 2024

Kaynak: Haber Merkezi