42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş’tan ilk açıklama

Kobani Davası’nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş’tan ilk açıklama geldi. Demirtaş “Kimse merak etmesin, bizim boynumuz bükülmez, dizimiz çökmez” dedi.

Özgür Özel, 'Büyük Eğitim Mitingi'nde: Madem atamayacaktın 1 milyon diploma neden verdin?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Saraçhane'de düzenlenen Büyük Eğitim Mitingi'nde konuşuyor. Buradan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenen Özel, "Madem atamayacaktın 1 milyon diploma neden verdin?" diye sordu.

Adli Tıp Kurumu incelemesi tamamlandı: Korhan Berzeg'in ölüm nedeni belli oldu mu?

Balıkesir'in Gönen ilçesinde, geçen yıl haziran ayında evinden ayrıldıktan sonra haber alınamayan ekonomist Korhan Berzeg'in evinin yakınlarında bulunan ve kendisine ait olduğu belirlenen kafatası ve kemik parçalarında ölüm nedeni tespit edilemedi.

Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslendi:  Beni de öldürecekler

Suikastla öldürülen Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in eşi Ayşe Ateş Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek, “Beni de öldürecekler, haberiniz olsun” dedi.

Van Başkale'de askeri araç devrildi: 6’sı ağır 11 yaralı

Van’ın Başkale ilçesinde askeri aracın devrildiği kazada 6'sı ağır 11 asker yaralandı.

'10 Manşette Bugün' | 17 Mayıs 2024 '10 Manşette Bugün' | 17 Mayıs 2024

Ayhan Bora Kaplan davasında gözaltı sayısı 8’e yükseldi

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüne yönelik soruşturma kapsamında 1 kişi daha gözaltına alındı. Toplam gözaltı sayısı 8 oldu.

Dışişleri Bakanlığı: Kayseri’de yaşananların sınırlarımızın ötesinde provokasyonlara malzeme edilmesi yanlıştır Dışişleri Bakanlığı: Kayseri’de yaşananların sınırlarımızın ötesinde provokasyonlara malzeme edilmesi yanlıştır

Bahçeli'den Kobani davası ve Ayhan Bora Kaplan açıklaması

Kobani Davası'nda 42 yıl ceza alan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı hedef alan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Terörist Demirtaş’ın ve 6-8 Ekim olaylarını azmettiren diğer bölücülerin ceza almasına hukuksuzluk demek, karşı gelmek, itiraz etmek, devlete ve millete en ağır hakaret olup bunun yumuşama ortamına zarar verdiğini ileri sürmek art niyetlilik, terör seviciliği ve iki yüzlülüktür" dedi.

Kaldırım taşıyla saldırıya uğrayan taksici, mesleğini bıraktı

İzmir’in Karabağlar ilçesinde kaldırım taşı ile saldırıya uğrayan ve gasp girişiminde bulunulan taksi şoförü Selim Keleş (62), yaşadığı olayın ardından mesleğini bırakma kararı aldı.

Memleket Partisi Ankara'daki Genel Merkez binasını kapattı

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, tasarruf gerekçesiyle Ankara'daki genel merkezin kapatıldığını belirtti.

Çadır satışıyla gündeme gelen Kızılay, gayrimenkulleri elden çıkarıyor

Depremzedelere çadır satışıyla gündeme gelen Kızılay, Düzce'de bulunan 287,45 bin metrekare içinde bulunan işyeri ve arsayı satışa çıkardı. Bu gayrimenkulün toplam değerinin 53 milyon 850 bin TL olduğu belirtiliyor.

Muhabir: Şevval Dalgıç