TİP’in adaylıktan çektiği Gökhan Zan: Adayım, çekilmiyorum

Türkiye İşçi Partisi’nin adaylıktan çektiği Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gökhan Zan, yeni bir açıklama yaptı. Zan, “TİP Genel Merkezinin açıklamasını üzülerek öğrendim. Çok net söylüyorum. Adayım ve çekilmiyorum. TİP Genel Merkezinin beni adaylıktan çekme konusundaki açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı yoktur” dedi.

Erken emeklilik için yeni düzenleme geliyor: Kimleri kapsıyor, detaylar ne?

Emeklilik sistemiyle ilgili önemli bir düzenleme yolda. Bağ-Kur prim eşitlemesi için çalışmalar devam ediyor. Düzenlemeyle birlikte yaklaşık 1 milyon kişi erken emeklilik hakkına kavuşacak.

Konut fiyatlarındaki artış oranı belli oldu

2024 yılı Ocak ayında bir önceki aya göre yüzde 2,3 oranında artan Konut Fiyat Endeksi (KFE), bir önceki yılın aynı ayına göre nominal olarak yüzde 68, reel olarak ise yüzde 1,4 oranında arttı.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan olaylarla ilgili 12 kişi gözaltına alındı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Trabzonspor ve Fenerbahçe maçı sonrası yaşanan şiddet olaylarıyla ilgili 12 kişinin gözaltına alındığını duyurdu.

Kocaeli'de sanayi tüpü patladı: 2 ölü, 6 yaralı

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bir fabrikada sanayi tüpü patladı. İlk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

'10 Manşette Bugün' | 17 Mart 2024 '10 Manşette Bugün' | 17 Mart 2024

Karamollaoğlu'ndan Erdoğan'a İsrail tepkisi: Tweet atma, ticareti kes

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gazze paylaşımını alıntılayarak "Tweet atma, ticareti kes" yazdı.

Kaftancıoğlu’ndan Yeni Şafak'a yalanlama

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda kaydedildiği iddia edilen 'para sayma' görüntülerine ilişkin Kaftancıoğlu’nun söylediği öne sürülen sözler yalanlandı.

Kadınlardan Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner için surlarda eylem Kadınlardan Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner için surlarda eylem

Özel’den Erdoğan’ın mitinginde gözaltına alınan staj ve çıraklık mağdurlarına ilişkin açıklama

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Konya mitingine giden staj ve çıraklık sigortası mağdurlarından yaklaşık 50 kişinin gözaltına alınmasına ilişkin, “Buradan sesleniyoruz. Ezdirmeyiz. Staj mağdurları kardeşimizdir. Çıraklık mağdurları kardeşimizdir” dedi.

TOKİ Başkanından hak sahibine yumruk iddiası

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki katıldığı TOKİ anahtar teslim töreninde hak sahipleri isyan etti. Programa katılan TOKİ Başkanı Ömer Bulut kendisine tepki gösteren hak sahibine yumruk attığı iddia edildi.

Erdoğan: 31 Mart'ta bunları, Ankara'da da İstanbul'da da İzmir'de de emekli edeceğiz

Ankara Keçiören’de Atatürk Cumhuriyet Kulesi’nin açılışında yaptığı konuşmada CHP’li belediyeleri eleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Muhalefet, önümüzdeki dönem için iş yapmaya niyetlenmediğini açıkça beyan ettiğine göre bunlardan bir beklenti de söz konusu olamaz. 31 Mart'ta bunları, Ankara'da da İstanbul'da da İzmir'de de emekli edeceğiz " dedi.

Kaynak: Ateş Çatıkkaş