Timur Cihantimur ve Eylem Tok'un ABD'deki ilk duruşması bugün yapılacak

İstanbul'da ölümlü kazaya sebebiyet veren Timur Cihantimur ile annesi Eylem Tok'un ABD'deki ilk duruşması bugün yapılacak. Duruşmada Türkiye'nin iade için sunduğu deliller ve talep görüşülecek.

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024'te ilk maçına bugün çıkacak

A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası'ndaki (EURO 2024) ilk maçını bugün Gürcistan ile yapacak. Karşılaşma TRT 1'den ve tabii'den canlı yayınlanacak.

'10 Manşette Bugün' | 17 Haziran 2024 '10 Manşette Bugün' | 17 Haziran 2024

Adalet Bakanı Tunç'tan Kayseri'deki olaylara ilişkin açıklama Adalet Bakanı Tunç'tan Kayseri'deki olaylara ilişkin açıklama

İçişleri Bakanlığı, Turgut Altınok hakkında soruşturma başlattı

İçişleri Bakanlığı'nın Turgut Altınok'un seçim araçlarının yakıtının belediyeden karşılanması nedeniyle soruşturma açtığı, bir müdürün açığa alındığı ortaya çıktı.

Yargıtay, yeni eşi vefat eden eşle kıyaslamayı boşanma nedeni saydı

Yargıtay, eşini vefat eden eski eşiyle kıyaslayan kocayı boşanma davasında tam kusurlu bularak tarafların boşanmasına, kadına nafaka ve tazminat ödenmesine karar verdi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı, bayram alışverişinin yoğunlaştığı sektörleri denetim altına aldı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, Kurban Bayramı öncesinde alışverişin yoğunlaştığı sektörlere yönelik denetim gerçekleştirdi.

Burdur Valiliği'nden 'Salda Gölü' açıklaması: Yeni bir yol açılması söz konusu değildir

Burdur Valiliği, Salda Gölü çevresine asfalt yol çalışmasıyla ilgili "Salda Gölü çevresinde yeni bir yol açılması söz konusu olmayıp, yapılan çalışma yıllardır bölge insanının ulaşımını sağlayan kullanılmakta olan mevcut yolun iyileştirilmesidir" açıklamasında bulundu.

RTÜK, LGBTİ film önerilerini mercek altına aldı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, LGBTİ film önerilerine işaret ederek "İnancımıza, kültürümüze, örf ve adetlerimize aykırı yapımlar ve bunları pazarlayan işbirlikçileriyle mücadelemiz aralıksız devam edecektir." ifadelerini kullandı.

İBB'den Adalar'daki minibüslere ilişkin yeni açıklama: Zorunluluk

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Adalar'daki ulaşımın 'zorunluluk' olduğu açıklamasında bulundu. Adalıların tepkisine neden olan ve iki gündür süren eylemlerle tepkilerin büyüdüğü uygulamanın geri çekilmesi isteniyor.

ORC anketine göre 'erken seçim' isteyenler çoğunlukta: CHP birinci parti

ORC'nin anketinde "Sizce erken seçim olmalı mı" sorusuna "Evet" diyenlerin oranı "Hayır" diyenlerden 7 puan fazla çıktı. CHP birinci parti olarak kaydedildi.

Satılamayan kurbanlıkları Et ve Süt Kurumu satın alacak

Tarım ve Orman Bakanlığı, üreticiler tarafından hayvan pazarlarına getirilen ve satılamayan kurbanlıkların, talep edilmesi durumunda Et ve Süt Kurumu tarafından satın alınacağını duyurdu.

Muhabir: Deniz Dalgıç