Fenerbahçe-Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu

Trendyol Süper Lig'in 6. haftasındaki Fenerbahçe-Galatasaray derbisini, hakem Atilla Karaoğlan'ın yöneteceği açıklandı.

Erdoğan’dan Yapıcıoğlu’na anayasa yanıtı: İlk dört madde ile ilgili tartışma yoktur

Anayasanın 4. Maddesinin değiştirilmesi gerektiğini söyleyen HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'na yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Anayasanın ilk dört maddesiyle ilgili bizim açımızdan herhangi bir tartışma yoktur. Cumhur İttifakı'nın böyle bir sıkıntısı, derdi de yoktur" dedi.

Lübnan'da çağrı cihazlarının patlatılması sonucu ölenlerin sayısı 12'ye çıktı

Lübnan'da çağrı cihazlarının patlatılması sonucu ölenlerin sayısının 12'ye çıktığı bildirildi.

Uraloğlu açıkladı: Çağrı cihazlarının patlatılması konusunda Türkiye’de risk var mı?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Lübnanlı yetkililerin İsrail'i sorumlu tuttuğu çağrı cihazlarının patlatılmasına ilişkin, "Türkiye'de çağrı cihazları neredeyse hiç kullanılmıyor. Çağrı cihazları özelinde Türkiye'de bir risk olmadığını net olarak söyleyebilirim" dedi.

Lübnan'da patlatılan 'çağrı cihazı' şirketinden açıklama

Tayvan merkezli Gold Apollo şirketi, Lübnan'da çok sayıdaki Hizbullah mensubunun üzerinde infilak ettirilen çağrı cihazlarını kendisinin üretmediğini açıklayarak, marka lisansı verdikleri 'BAC' isimli firmayı işaret etti.

'10 Manşette Bugün' | 17 Eylül 2024 '10 Manşette Bugün' | 17 Eylül 2024

Bakan Uraloğlu: Her gün 422 büyük saldırı, 11 milyon zararlı erişim isteği engelleniyor Bakan Uraloğlu: Her gün 422 büyük saldırı, 11 milyon zararlı erişim isteği engelleniyor

Ayşenur Ezgi'nin otopsi raporu ortaya çıktı

Batı Şeria'da İsrail askerleri tarafından öldürülen Ayşenur Ezgi Eygi'nin otopsi raporu ortaya çıktı.

THY uçağında olay çıkaran yolcu tutuklandı

THY'nin İstanbul-Londra seferini yapacak uçağında olay çıkaran ve kara listeye alınan B.G. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Türkiye'de ortalama yaşam süresi 77,3 yıl

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2021-2023 döneminde Türkiye genelinde doğuşta beklenen yaşam süresinin 77,3 yıl olduğunu açıkladı.

MOSSAD ajanları davasında karar açıklandı

İsrail istihbaratına casusluk yapmakla suçlanan toplam 56 sanığın yargılandığı davada tutuklu sanıklar Ahmet Koray Özgürün ve Alperen Erkut, "yasaklanan bilgilerin casusluk maksadıyla temini" suçundan 8 yıl 4'er ay, 35 sanık ise 6 yıl 8'er ay hapis cezasına çarptırıldı.

CHP’den Erdoğan'ın 'Narin'in üstünden siyaset yürütülmez' sözlerine tepki

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, Erdoğan'ın 'Narin'in üstünden siyaset yürütülmez' sözlerine tepki gösterdi. Yücel, “Evet çok doğru ‘Bir çocuğun naaşı üzerinden siyaset yürütülmez’ de, sen Berkin Elvan’ın annesini seçim meydanlarında yuhalattığını ne çabuk unuttun Sayın Erdoğan” ifadelerini kullandı.

Muhabir: Şevval Dalgıç