Fenerbahçe'den Göztepe maçında yaşananlarla ilişkin açıklama

Fenerbahçe Kulübü, başkan Ali Koç'un Göztepe maçında yaşanan olayda kendisini iten kişi ve ihmali bulunan tüm yetkililer hakkında suç duyurusunda bulunduğunu duyurdu.

Göztepe Kulübü'nden Fenerbahçe maçında yaşananlarla ilgili açıklama

Göztepe Kulübü, Trendyol Süper Lig'de dün oynadıkları Fenerbahçe maçında akredite kişilerin girebileceği alanlara izinsiz giriş yapılmasının kabul edilemeyeceğini bildirdi.

TFF’den Fenerbahçe-Göztepe maçına ilişkin açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig’in 2’nci haftasında oynanan Göztepe - Fenerbahçe mücadelesinde yaşanan olaylarla alakalı yazılı açıklamada bulundu.

Karşıyaka, Urla ve Göynük'deki yangınlar kontrol altına alındı

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İzmir'in Karşıyaka, Urla ve Göynük ilçesinde yaşanan orman yangınlarının kontrol altına alındığını duyurdu.

Depremzedelerin suç duyurusunda bulunduğu eski Hatay Valisi Sakarya'ya atandı! Depremzedelerin suç duyurusunda bulunduğu eski Hatay Valisi Sakarya'ya atandı!

Sağlık Bakanı Memişoğlu açıkladı: Maymun çiçeği hastalığı Türkiye'de görüldü mü?

Sağlık Bakanı Kemal Memişoğlu, M çiçeği virüsüne ilişkin, "Bilim insanlarıyla oturup konuştuğumuzda Türkiye'de 2024'te bu görülmedi. Şu ana kadar ülkemizde bu son maymun çiçeği hastalığıyla ilgili bir tanı konulmadı. Yani bizde şu ana kadar yok, inşallah da olmasın" dedi.

'10 Manşette Bugün' | 17 Ağustos 2024 '10 Manşette Bugün' | 17 Ağustos 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın koruma ordusuna 6 ayda 1.1 milyar lira harcandı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın korumalarının bağlı olduğu Cumhurbaşkanlığı Koruma Daire Başkanlığı, altı ayda 1 milyar 133 milyon TL harcadı.

Timur Cihantimur'un tahliyesi talebiyle mahkemeye psikiyatri raporu sunuldu

İstanbul’da 1 Mart gecesi ehliyetsiz kullandığı araçla Oğuz Murat Aci’nin hayatını kaybetmesine ve dört kişinin yaralanmasına yol açan Timur Cihantimur ile onu yurtdışına kaçıran annesi Eylem Tok’un, Türkiye’ye iadesiyle ilgili davaların görülmesine, Massachusetts eyaletindeki Boston Bölge Mahkemesi’nde devam ediliyor.

Soylu krizinin arkasından soruşturma çıktı

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun dokunulmazlığının kaldırılması başvurusunun arkasında kendisine yakın polisler hakkında başlatılan bir soruşturma olduğu iddia edildi.

İsrail basını: Hizbullah, Netanyahu'nun yazlık konutunun yakınında İHA uçurdu

İsrail Başbakanı Benyamin Netanyahu'nun sahil kenarındaki yazlığının yakınlarında 16 Ağustos'ta uçtuğu belirlenen cismin, Hizbullah'a ait insansız hava aracı (İHA) olabileceği düşünülüyor.

Ali Koç'a saldıran kişiye ev hapsi verildi

Göztepe ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmada yaşanan olaylarda Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç'u iterek düşürdüğü belirlenen Göztepe'nin taraftardan sorumlu yöneticisi olan ve akreditasyon kartı sahibi olduğu belirtilen Fatih Özkan'a Nöbetçi Sulh Ceza hakimliği tarafından ev hapsi cezası verildi.

Muhabir: Şevval Dalgıç