TFF, VAR kayıtlarının açıklanacağını duyurdu: Futbol yorumcuları karar hakkında ne dedi?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig’de 26. haftadan itibaren VAR (video yardımcı hakem) kayıtlarının açıklanacağını açıkladı.

Deprem uzmanı Naci Görür, bu kez de o ili uyardı

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, deprem uyarılarını sürdürüyor. 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra Güneydoğu için sık sık uyarılarda bulunan Görür, bu kez de Gaziantep ve çevresi için asıl tehlikeye dikkat çekti.

'10 Manşette Bugün' | 16 Şubat 2024 '10 Manşette Bugün' | 16 Şubat 2024

Rusya lideri Vladimir Putin'e muhalefeti canıyla ödeyen siyasi isimler kimler?

Rusya'da Putin'in göreve geldiği 2000 yılından bugüne çok sayıda muhalif hayatını kaybetti. Kayıplar Rusya'nın "şüpheli ölüm" listesindeki isimleri artırdı. Aralarında muhalif politikacı, aktivist ve gazetecilerin de bulunduğu çok sayıda isme yönelik suikastlerin ardındaki sır perdesi kaldırılamadı.

CHP'li Deniz Yavuzyılmaz: 2016 yılında ABD'li şirket İliç'teki her aileye 130 bin lira sus payı vermiş

9 işçinin toprak altında kaldığı maden faciasında yeni bir detay ortaya çıktı. Anagold Madencilik 2016 yılında bölgede yaşayan ailelere 'sus payı' verip zorla taahhüd aldığı ortaya çıktı.

TBMM Adalet Komisyonu, 8. Yargı Paketini 20 Şubat'ta görüşecek

TBMM Adalet Komisyonu Başkanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili Cüneyt Yüksel, 8. Yargı Paketinin Komisyondaki görüşmelerine 20 Şubat Salı günü başlanacağını bildirdi.

Bursa Valisi Demirtaş, kayıp denizcilerden ikisinin cesedine ulaşıldığı iddiasını yalanladı

Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Marmara Denizi'nde İmralı Adası'nın güneybatısında su alarak batan "Batuhan A" adlı kargo gemisinin mürettebatından iki kişinin cesedine ulaşıldığı iddiasının doğru olmadığını söyledi.

Ebrar sitesi davasında 8 kamu görevlisi için soruşturma izni Ebrar sitesi davasında 8 kamu görevlisi için soruşturma izni

Gazze'de can kaybı 28 bin 858'e yükseldi

İsrail'in halkı zorla aç ve susuz bıraktığı Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında öldürdüğü Filistinlilerin sayısı son 24 saatte 83 artarak 28 bin 858'e yükseldi.

Erzincan'daki maden ocağının çevre izni ve lisans belgesi iptal edildi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Erzincan İliç'te toprak kaymasının meydana geldiği maden ocağının çevre izin ve lisans belgesini iptal etti.

DEM Parti'nin Ankara adayları belli oldu

DEM Parti'nin Ankara eş başkan adayları Gültan Kışanak ve Öztürk Türkdoğan oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'yi eleştirdi: Adaylarını millete değil yapay zekaya soruyorlar

Rize'de konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bazı bölgelerde adaylarımızı yapay zekaya sorduk" diyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i eleştirdi. Erdoğan, "Adaylarını millete değil yapay zekaya soruyorlar" dedi.

Kaynak: Deniz Dalgıç