İmamoğlu'ndan Milli Takım paylaşımı: Hakkımız yendi İmamoğlu'ndan Milli Takım paylaşımı: Hakkımız yendi

AK Parti’de ikinci ıstakoz vakası

AK Parti İzmir Milletvekili Şebnem Bursalı’nın tepki toplayan ıstakoz paylaşımından sonra Mamak Belediyesi’nin AK Partili üyesi Salih Kahraman da lüks otelde yediği ıstakozla poz verdi.

Cevdet Yılmaz’dan ‘kamuda tasarruf’ açıklaması

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, kamuda tasarruf konusunda Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Strateji Bütçe Başkanlığı'nın ciddi bir çalışma yürüttüğünü belirterek, "15 değil, çok daha fazla madde sayısı. Bütün bunları bir yerde toparlayıp, belli bir süzgeçten geçirip uygulamaya geçeceğiz. Kamuda tasarruf bizim için çok öncelikli bir konu" dedi.

Cari denge şubatta 3,26 milyar dolar açık verdi

Türkiye'nin cari işlemler hesabı şubatta 3 milyar 265 milyon dolar açık verirken, altın ve enerji hariç cari işlemler hesabında 2 milyar 106 milyon dolarlık fazla oluştu.

Abdülkadir Selvi: Osman Kavala'nın hapiste tutulmasının Türkiye'ye ne yararı var?

Gazeteci Abdulkadir Selvi, “Osman Kavala’nın hapiste tutulmasının, Gezicilerin yıllarca hapis yatacak olmasının Türkiye’ye ne yararı var?” sorusunu sordu.

Temmuzda asgari ücrete ara zam olmayacak

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, temmuz ayında asgari ücrete ara zam olmayacağını bildirdi.

'10 Manşette Bugün' | 16 Nisan 2024 '10 Manşette Bugün' | 16 Nisan 2024

Bakan Tekin’den öğretmen atamasıyla ilgili açıklama

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretmen atamasına ilişkin, “Öğretmen atamasında takvim ve sayı belli değil. Hazine ve Maliye bakanımızla da değerlendireceğiz” ifadelerini kullandı.

Hamas lideri Haniye, Türkiye'ye geliyor

AK Parti'nin grup toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Hafta sonu Filistin davasının lideri misafirim olacak" ifadelerini kullandı.

Hastane randevusuna gitmeyene ek tedbir kararı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Merkezi Hekim Randevu Sistemi'nde (MHRS) yeni bir uygulamanın hayata geçirileceğini belirterek, "Atıl kapasiteyi kullanabilmek için 'randevuma geleceğim' onayı alacağız. Randevu sahiplerinin bu onayı randevudan önceki gün saat 23.59'a kadar vermesi gerekecek. Onaylanmamış randevular için yerine bir başkasına randevu vereceğiz." dedi.

Özgür Özel: Erdoğan ile yüz yüze görüşeceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, önümüzdeki günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yüz yüze görüşeceklerini açıkladı.

YSK’den Hatay, Ordu ve Ardahan kararı

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Hatay, Ardahan Ordu’daki seçimler için yapılan itirazları ele aldı. YSK, CHP’nin Hatay, İYİ Parti’nin Ordu ve AK Parti'nin Ardahan'daki seçim sonuçlarına yaptığı itirazları reddetti.

Muhabir: Kadir Gürhan