Diyarbakır Barosu’ndan ‘Adli Tıp Raporu’ açıklaması

Diyarbakır Barosu Başkanı Nahit Eren, Diyarbakır'da 8 yaşındayken öldürülen Narin Güran cinayeti soruşturma dosyasına giren bir Adli Tıp raporu olmadığını ifade etti.

Milyonların beklediği haber: İşte asgari ücret zammında 7 senaryo!

Yıl sonu yaklaşırken ücretli çalışanlar 2025 yılı için alacakları zammın ne kadar olacağını şimdiden hesaplamaya başladı. Peki 2025 yılı asgari ücret zammı ne kadar olacak? Haberin devamında…

Ehliyette yeni dönem başlıyor: Yenilemeyenlere 12 bin TL ceza!

Eski tip ehliyetlerini hala yenilememiş olanlar için belirlenen son tarih hızla yaklaşıyor. İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, bu sürenin sonuna kadar yenileme işlemi yapılmayan ehliyet sahiplerine 12 bin TL’ye kadar ceza uygulanabilecek.

Paylaşım yapan Dilan Polat, ilk kez cezaevi günlerini anlattı

Kara para aklama soruşturması kapsamında tutuklanan ve ağustos ayında 'tahliye' edilen Dilan Polat, cezaevi günlerini ilk kez anlattı. Polat, cezaevindeyken sürekli bayıldığını söyledi.

Fernas maden işçilerine polis müdahalesi: İşçiler gözaltına alındı

Fernas maden işçilerinin, Fernas Madencilik Genel Merkezi önünde yaptıkları eyleme polis müdahale etti.

Uzmanlar değerlendirdi: Lübnan’daki çağrı cihazları ve telsizler neden patladı? Uzmanlar değerlendirdi: Lübnan’daki çağrı cihazları ve telsizler neden patladı?

'10 Manşette Bugün' | 16 Eylül 2024 '10 Manşette Bugün' | 16 Eylül 2024

Narin Güran'ın ölüm nedeni belli oldu

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın 'boğularak öldürüldüğü' tespit edildi.

Narin'in yengesinin ifadesi ortaya çıktı

Diyarbakır'da katledilen 8 yaşındaki Narin Güran'ın cinayetiyle ilgili soruşturmada yenge Hediye Güran’ın ifadesi ortaya çıktı.

Narin'in yengesi Hediye Güran tutuklandı

'Kasten öldürmeye iştirak' suçlamasıyla, kuvvetli suç şüphesiyle tutuklanması istenerek mahkemeye sevk edilen Narin Güran'ın yengesi Hediye Güran tutuklandı. Soruşturma kapsamında tutuklu sayısı 12'ye yükseldi.

MHP’li vekilden HÜDA-PAR’a ‘anayasa’ tepkisi

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu’nun ‘anayasanın 4’üncü maddesine karşıyız’ sözlerine tepki gösterdi.

Deniz Akkaya’ya 5 ay hapis cezası

Eski manken Deniz Akkaya, geçen mayıs ayında kızı tarafından darp edilip, evinin balkonuna kapatıldığını iddia etmişti. Bu olay ardından A.Ö ifadesinde termosla kendisine vurulduğunu belirtmiş ve Akkaya hakkında kamu davası açılmıştı. Akkaya, hakkında açılan kamu davasından hapis cezası aldı.

Muhabir: Şevval Dalgıç