Yozgat'ta 17 yaşındaki çocuk rastgele önüne çıkan 3 kişiyi bıçakladı: 1 ölü, 2 yaralı

Yozgat'ın Sorgun ilçesinde bıçaklı saldırgan Z.Y. (17), sokakta rastgele 3 kişiyi yaraladı. Saldırıya uğrayanlardan Furkan Ünal (14) kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirirken, 2 kişinin tedavisi devam ediyor.

'10 Manşette Bugün' | 19 Eylül 2024 '10 Manşette Bugün' | 19 Eylül 2024

Gözler Merkez Bankası’nın ağustos ayı faiz kararına çevrildi: Beklentiler ne yönde?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın (TCMB) ağustos ayı faiz kararı 20 Ağustos Salı günü saat 14.00'te açıklanacak. Peki ekonomistlerin beklentisi ne yönde? İşte yanıtı…

Deprem bölgesindeki vergi borçları için ek süre

Kahramanmaraş merkezli depremlerinden etkilenen 4 il ve 2 ilçede mücbir sebep hali nedeniyle vergi mükelleflerine borçlarını ödeme konusunda ilave süre ve taksitlendirme imkanı tanınacak.

İzmir'deki orman yangınında fotoğraflarla son durum: 3 mahalle boşaltıldı, 17 ev yandı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde çıkan ve rüzgarın etkisiyle büyüyen orman yangınına sabah ilk saatleriyle birlikte yeniden havadan müdahale edilmeye yeniden başlandı.

'10 Manşette Bugün' | 16 Ağustos 2024 '10 Manşette Bugün' | 16 Ağustos 2024

AK Partili Ceren Tuncer Meclis’teki şiddeti savundu: Gereğini yaptı kral

Meclis’te Can Atalay oturumunda TİP Milletvekili Ahmet Şık’a yumrukla saldıran Alpay Özalan'a AK Partili isimlerden destek gelmeye devam ediyor. Meclis’teki şiddeti savunan AK Parti İnsan Hakları Başkan Yardımcısı ve MKYK Üyesi Ceren Tuncer, "Gereğini yaptı kral" paylaşımında bulundu.

Hababam Sınıfı'nın 'Bacaksız'ı Tuncay Akça hayatını kaybetti

Hababam Sınıfı" serisinde oynadığı "Bacaksız" rolü ile hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu Tuncay Akça, geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

İktidarın 2025 planı netleşti: Emekliye ve çalışana yüzde 20 zam sınırı

Son dönemde art arda gelen kamu zamlarının ardından hükümetin yeni yıl için emekli ve çalışan kesimlere en fazla yüzde 20 oranında zam yapmayı planladığı ortaya çıktı.

MEB'den 81 ile genelge: Okullarda deneme sınavı yapmak yasaklandı

Milli Eğitim Bakanlığı, okulların açılmasına 3 hafta gibi bir süre kala yeni bir genelge yayımladı. Genelgeye göre, öğrencileri akademik başarılarına göre sıralayacak ve onları bir yarışa dâhil edecek şekilde il, ilçe ve okul geneli sınavlar yapılmayacak.

Sosyal medyadan yayımlanan gayrimenkul ilanları denetlenecek

Türkiye Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan, doğrulanmış ilan düzenlemesiyle yalnızca emlak portalları değil, sosyal medya platformlarından yayımlanan gayrimenkul ilanlarının da denetleneceğini bildirdi.

Bahçeli: AK Parti, MHP olmadan da gereğini yaptı

Meclis'teki Can Atalay görüşmelerinde AK Partili vekillerin Ahmet Şık'a yumruklu saldırıda bulunmasıyla ilgili yorum yapan Bahçeli, "AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi olmadan da gereğini yapmış, takdire şayan bir duruşla haksızlığa, hukuksuzluğa ve eşkıyalığa müsaade etmemiştir" dedi.

Muhabir: Deniz Dalgıç