DEM Parti'den mecliste yumruklu kavga sonrası açıklama

DEM Parti, Meclis'teki Can Atalay oturumunda yaşanan yumruklu saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Olaylı Fenerbahçe-Galatasaray derbisi: Fenerbahçeli iki futbolcu hakkında 6 yıl 9 ay hapis istemi

19 Mayıs'taki Galatasaray-Fenerbahçe müsabakasının ardından yaşanan ve stadyum müdürü Ali Çelikkıran'ın darbedildiği olaylara ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı.

Resmi Gazete'de yayımlandı: Emniyet Genel Müdürü değişti, Jandarma Genel Komutanı emekli edildi

Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığına ilişkin atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı. Emniyet Genel Müdürlüğüne Bursa Valisi Mahmut Demirtaş, Jandarma Genel Komutanlığına Orgeneral Ali Çardakcı atandı. Kararnameyle 23 ilin emniyet müdürü ile 41 ilin jandarma komutanı değişti.

Meclis'te adalet nöbetinin 29. gününde Emine Şenyaşar'a polis engeli Meclis'te adalet nöbetinin 29. gününde Emine Şenyaşar'a polis engeli

TFF'den 3 Süper Lig maçına erteleme

TFF, Avrupa kupalarında play-off aşamasında mücadele edecek Galatasaray, Trabzonspor ve Başakşehir'in ligin 3. haftasında oynayacağı maçları erteledi.

TBMM'de kan aktı: Can Atalay oturumunda Ahmet Şık'a yumruklu saldırı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Gezi Parkı davasından hapis yatan ve milletvekilliği düşürülen Can Atalay için toplandı. Genel kurulda konuşma yapan TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık'a AK Partili vekiller yumruklu ve tekmeli saldırıda bulundu. Oturuma üçüncü kez ara verildi.

İzmir'de orman yangını: Alevler yerleşim yerlerine ulaştı

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde Yamanlar Dağı'nda, 3 gün önce çıkan ve 21 saatte söndürülen yangının ardından dün akşam başlayan yeni orman yangınına, günün ilk ışıklarıyla birlikte 2 uçak ve 4 helikopterle havadan da müdahaleye başlandı.

Ezgi Apartmanı davasında 7 belediye görevlisi hakkında soruşturma izni

Gaziantep Bölge İdare Mahkemesi 6’ncı İdari Dava Dairesi, depremde yıkılan 35 kişinin hayatını kaybettiği Ezgi Apartmanı ile ilgili 7 belediye görevlisi hakkında soruşturma izni vermeyen Kahramanmaraş Valiliği’nin kararını hukuka uygun olmadığı gerekçesiyle iptal etti.

Otoyol ve köprülerin ardından Avrasya Tüneli geçişine yüzde 40 zam!

Otoyol ve köprülerin ardından Avrasya Tüneli'ne de yüzde 40 zam yapıldı. Tünelden otomobil geçişi 112 liradan 156 liraya çıktı.

Sokak röportajı sonrası tutuklanan Dilruba Y. hakkında iddianame hazırlandı

Sokak röportajındaki sözleri sonrası tutuklanan Dilruba Y., tutuklu yargılanacak.

Özgür Özel'den TBMM'deki yumruklu saldırı sonrası açıklama

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM Genel Kurulu'nda konuşma yapan TİP İstanbul Milletvekili Ahmet Şık'a yapılan yumruklu saldırı sonrası açıklama yaptı.

Muhabir: Şevval Dalgıç