Narin Güran'ın yengesinin gözaltı süresi uzatıldı

Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturmada 13 Eylül'de gözaltına alınan H. Güran'ın gözaltı süresi uzatıldı.

AK Partili yetkililer: Partiden kaçan oylar geri dönmeye başladı

Son günlerde yapılan bazı anketlerde, AK Parti’nin oy kaybının durduğu, bazı anketlerde ise yeniden yükselişe geçtiğine dair tespitler artmaya başladı.  Anketlerle ortaya çıkan bu tespitleri sahada da bizzat gözlemlediklerini belirten AK Parti yönetimi, partiden kaçan oyların ‘Tahminlerinden daha erken’ bir şekilde geri dönmeye başladığını savunuyor.

Son 60 yılda Türkiye'deki 240 gölden 186'sı kurudu

Türkiye Tabiatını Koruma Derneği (TTKD) Bilim Danışmanı Dr. Erol Kesici, son 60 yılda Türkiye'deki 240 gölden 186'sının tamamen kuruduğunu, geriye kalanların da kuraklık tehlikesi ve aşırı kirlilik yaşadığını belirterek, “Türkiye'de şu an iyi denilebilecek, parmakla gösterebileceğimiz bir tane dahi gölümüz yok" dedi.

Emlakta ‘doğrulanmış ilan’ dönemi bugün başlıyor

Ticaret Bakanlığı'nın, tüketici haklarını korumak, sahte ilanlarla vatandaşların karşılaştığı fiyat manipülasyonlarının önüne geçmek, taşınmaz ticaretinde kayıt dışılığı önlemek amacıyla ilan platformlarında uygulayacağı "doğrulanmış ilan" düzenlemesi bugün başlıyor.

Mezuniyette okunan yeminin yazarı teğmen: Önemli olan o andı kimin yazdırdığıdır

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, Kara Harp Okulu mezuniyet töreninde teğmenlerin tartışma yaratan kılıçlı yeminini 1995 yılı mezuniyetinde yazan teğmenin hikâyesini anlattı.

'10 Manşette Bugün' | 14 Eylül 2024 '10 Manşette Bugün' | 14 Eylül 2024

Okul müdürüne ateş ederken tabancası tutukluk yapan veli tutuklandı Okul müdürüne ateş ederken tabancası tutukluk yapan veli tutuklandı

Narin Güran cinayetinde sahte ihbarda bulunan 2 kişi gözaltına alındı

Narin Güran cinayetinde sahte ihbarlarla soruşturmanın seyrini değiştirdikleri gerekçesiyle akrabaları İ.K. ve Ş.K. gözaltına alındı.

Sakarya'da makarna fabrikasında patlama: 28 kişi yaralandı

Sakarya'nın Hendek ilçesindeki bir fabrikada meydana gelen patlamada ilk belirlemelere göre 6'sı ağır toplam 28 kişi yaralandı. Mahsur kalan 1 çalışan kurtarıldı.

Salim Güran’ın işçisinin ifadesi ortaya çıktı

Diyarbakır'da Narin Güran (8) cinayeti soruşturması kapsamında daha önce serbest bırakılan, tekrar gözaltına alınıp bu kez tutuklanan 15 yaşındaki R.A.’nın ifadesi ortaya çıktı. Salim Güran’ın işçisi R.A. ifadesinde kendisine sorulan ve 'Tamam henüz bende değil, tamam daha ölmemiş’ cümlelerinin geçtiği konuşmayı yine hatırlamadığını söyledi.

CHP’den ‘Anayasa'nın 4'üncü maddesi olmasın’ diyen Yapıcıoğlu’na tepki!

CHP Sözcüsü Deniz Yücel, HÜDA-PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nun bir televizyon programında "Biz Anayasa'nın 4'üncü maddesi olmasın diyoruz" açıklamasına tepki gösterdi. Yücel, "4'üncü madde, gericiler istiyor diye ilga edilemez. Taliban kafalı, gerici, 3-5 yobaz istedi diye ne Atatürk'ten ne demokrasiden ne cumhuriyetten ne de laiklikten vazgeçmeyiz" dedi.

Ümit Özdağ’dan Erdoğan’a: Atatürk ile daha fazla savaşmayın, çünkü yeniliyorsunuz

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a seslendi. Özdağ, "Son bin yılda, Anadolu’da İslam’a en büyük zaferi kazandıran kişi Atatürk’tür. En büyük zararı veren ise sizsiniz. Sayın Erdoğan, size önerim Atatürk ile daha fazla savaşmayın, çünkü yeniliyorsunuz” dedi.

Muhabir: Şevval Dalgıç