Benzin ve motorine zam yolda

Döviz kurunun yükselmesinin ardından 15 Mart itibarıyla benzinin litresine 1 lira 60 kuruş, motorinin litre fiyatına ise 1 lira 25 kuruşluk zammın yapılması bekleniyor.

Eylem Tok ve oğlunu havalimanına bırakan kişinin ifadesi ortaya çıktı

İstanbul'da Yazar Eylem Tok’un 17 yaşındaki oğlunun karıştığı kaza sonucu Oğuz Murat Acı’nın hayatını kaybetmesine ilişkin yürütülen soruşturmada, Tok ve oğlunu havalimanına götüren çalışanları Ayşe Ceren Saltoğlu'nun ifadesi ortaya çıktı.

Erdoğan'ın koruma ekibinin geçirdiği trafik kazasında şehit sayısı 2'ye yükseldi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Şırnak'taki programının ardından meydana gelen trafik kazasında yaralanan polis memuru İlker Duran'ın şehit olduğunu duyurdu.

Selahattin Demirtaş’a getirilen detaylı üst aramadan vazgeçildi

Demirtaş Savunma Grubu, Edirne cezaevinde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a getirilen detaylı üst araması uygulamasından vazgeçildiğini duyurdu.

İstanbul ve Ankara'daki berberlerin izin günleri belli oldu İstanbul ve Ankara'daki berberlerin izin günleri belli oldu

Siyasi partilerin seçim için harcadıkları para ortaya çıktı

31 Mart yerel seçimlerine sayılı günler kala adaylar kendilerini daha iyi ifade edebilmek daha iyi tanıtabilmek için sosyal medya reklamlarına yöneldi. Siyasi partiler içinde en çok parayı CHP harcarken adaylar içerisinde en çok parayı Murat Kurum harcadı.

52 binden fazla kişi Cumhurbaşkanına hakaret suçlamasıyla yargılandı

Adalet Bakanlığı verilerine göre, 2019-2022 döneminde 52 binden fazla kişi 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçlamasıyla yargılandı.

Konya’da askeri eğitim uçağı düştü: 1 kişi şehit oldu

Konya'da 3. Ana Jet Üssü'nde bilinmeyen bir sebeple Türk Yıldızları'na ait bir uçağın inişe geçtiği sırada düştüğü ihbarı geldi. Bölgeye arama kurtarma ekipleri sevk edilirken, pilotun uçak düşmeden önce paraşütle atladığı öğrenildi. Uçağın düştüğü bölgede bulunan şantiyede iş makinesi operatörü İstihdam Uzman Çavuş Ercan Güven şehit oldu. bir askeri personel şehit oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: CHP’yi bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler

Ağrı’da konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Birileri çıkmış tek parti faşizmini hortlatmak için can atan CHP ile bir olup sizlerin iradesine ipotek koymaya çalışıyor. Dün silah zoruyla yaptıklarını bugün örtülü baskıyla daha önemlisi tek parti faşistleriyle gizli saklı ittifaklar kurarak gerçekleştirmenin gayreti içindeler. Öyle ki bu uğurda yasakların, hukuksuzlukların ve baskıların sembolü olan CHP’yi bile yedek tekerlek yapacak duruma düştüler” dedi.

Ankara Fırıncılar Odası'ndan ekmek ve simit fiyatlarıyla ilgili yönetmelik değişikliğine tepki

Fiyat tarifeleri hakkında yönetmeliği getirilen değişiklikle beraber, ekmek ve simit fiyat tarifesinin belirlenmesinde artık Ticaret Bakanlığı'ndan olumlu görüş aranmasına karar verildi. Yapılan değişikliği eleştiren Ankara Fırıncılar Odası Başkanı Gürsel Alnıaçık, “Bizim tarifeyi engellemeye kalkarlarsa Ankara’da kaos olacak, ekmek çıkmayacak bakkala bayilere ekmek götüremeyeceğiz” dedi.

Altınok’tan mal varlığı açıklaması: Başkan olduktan sonra azaldı, yakında açıklayacağım

AK Parti’nin Ankara adayı Turgut Altınok, mal varlığına ilişkin, "Mal bizim değil Allah'ın, biz emanetçisiyiz" sözlerine dair yeni bir açıklama yaptı. "Ben orada ayeti diyorum. Her şey Allah'ındır diyorum. Objektif bir televizyonculuk yapın" diyen Altınok, "Mal varlığımı yakın zamanda açıklayacağım" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi