Adalet Bakanı Tunç açıkladı: Sokak röportajları yasaklanacak mı?

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sokak röportajlarıyla ilgili "Siz halkı kin ve düşmanlığa sevk edecek şekilde konuşursanız tabii yargı devreye girer" dedi.

Pentagon: Orta Doğu'da durum çok ciddi ve ABD olası İran saldırısına hazır

ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), Orta Doğu'daki durumun "çok ciddi" olduğunu, bununla birlikte, ABD'nin olası bir İran saldırısına "hazır" olduğunu açıkladı.

Malatya'da yolcu otobüsü devrildi: 22 yaralı

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde yolcu otobüsünün devrilmesi sonucu 22 kişi yaralandı.

Bakan Yerlikaya'dan ‘Kayıp Suriyeliler’ açıklaması

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, göç politikasının ayrıntılarını açıkladı. Yerlikaya, kendisine ulaşılamayan veya adreslerini güncellemeyen 396 bin 738 Suriyeliye son bir kez süre tanıyacaklarını belirtti.

Bülent Arınç'tan öz eleştiri: Bazı konularda başarısız olduğumuzu itiraf etmeliyiz

AK Parti'nin 23. yıl dönümü ile ilgili mesaj yayınlayan Bülent Arınç, öz eleştiri yaptı. Arınç, "Bugün geldiğimiz noktada, bir takım sıkıntılarımız var. Bazı konularda başarısız olduğumuzu da itiraf etmeliyiz" dedi.

'10 Manşette Bugün' | 13 Ağustos 2024 '10 Manşette Bugün' | 13 Ağustos 2024

Sokak röportajı yüzünden cezaevine giren Dilruba’nın avukatından açıklama

Bir sokak röportajında kullandığı ifadeler nedeniyle “halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama” ile “cumhurbaşkanına hakaret” suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderilen Dilruba Y.’nin avukatı Hüseyin Yıldız,  “Burada haksız ve hukuksuz bir tutuklamayla karşı karşıyayız” dedi.

11 kurşunla katledilen Nurcan Arslan cinayeti davasında sanığa iyi hal indirimi 11 kurşunla katledilen Nurcan Arslan cinayeti davasında sanığa iyi hal indirimi

Ankara’da servis ücretlerine zam

Ankara Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı İlyas Aktürk, Ankara’da okul servis ücretlerine yüzde 40 oranında zam yapıldığını belirterek, “En kısa mesafe ücretimiz 1860 TL oldu. Buna ilk ve ortaöğretim öğrencilerine rehber ücreti 730 TL eklenecek. En uzun mesafe ücreti ise 2 bin 756 TL oldu. Buna da rehber ücreti 730 TL eklenecek” dedi.

Benzine zam geliyor!

Geçtiğimiz salı günü 1 lira 73 kuruş indirim yapılan benzine, bu gece yarısı itibariyle 85 kuruş zam bekleniyor.

Mansur Yavaş'tan adaylık yanıtı

ABB Başkanı Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanlığı adaylığına yönelik, “Günü geldiğinde partim ve milletim bizi aday olarak görmek isterse bu vazifeden kaçınmayız. Elbette aday oluruz” dedi.

Erdoğan, AK Parti’ye katılan 2 vekil ve 16 belediye başkanına rozet taktı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisine katılan milletvekili ve belediye başkanlarına rozetlerini taktı.

Muhabir: Şevval Dalgıç