İzmir'de 2 kişi sokakta elektrik akımına kapılarak can vermişti; yerel basın 5 yıl önce uyarmış!

İzmir'de dün sağanak yağmurdan kaçan iki vatandaş elektrik akımına kapılarak can verirken, Ege Telgraf gazetesinin 5 yıl önce aynı yer için uyarıda bulunduğu ortaya çıktı.

YHT bilet fiyatlarına zam geldi

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD), Yüksek Hızlı Tren (YHT) bilet fiyatlarına zam yaptı. Zamla birlikte Ankara - İstanbul bilet fiyatı 430 TL’den 540 TL’ye, Ankara - Konya bilet fiyatı 200 TL’den 250 TL’ye, Ankara - Eskişehir hattındaki bilet fiyatı 225 TL’den 280 TL’ye yükseldi.

Naci Görür’den levha sınırında olan 11 ile deprem uyarısı!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, levha sınırında olan 11 ile deprem uyarısında bulundu.

Bakan Tunç’tan Kerem Kınık’ın kızının ölümlü kazasıyla ilgili açıklama

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Kızılay Eski Başkanı Kerem Kınık’ın kızı Fatma Zehra Kınık'ın ölümlü kazasıyla ilgili bir açıklama yaptı. Bakan Tunç, “Dosyayla ilgili benim bu konuda henüz bir bilgim yok. Ama şuna bakalım, eğer dosyanın içeriğinde bir hata varsa mutlaka bu itiraz yoluyla düzeltilir” dedi.

Bakan Şimşek'ten vergide adalet açıklaması: Aylık harcaması 5 milyon TL'nin üzerinde olanlar denetlenecek

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Aylık harcamaları 5 milyon TL’nin üzerinde olup hiç gelir beyan etmeyen kişileri gerçek kazançlarını vergilendirmek üzere denetim kapsamına alıyoruz" dedi.

'10 Manşette Bugün' | 12 Temmuz 2024 '10 Manşette Bugün' | 12 Temmuz 2024

Erdoğan-Esad görüşmesinin yeri belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye'deki Esad yönetimine ilişkin olumlu sinyaller verirken, Irak'tan da dikkat çeken bir açıklama geldi. Washington'da gazetecilere konuşan Irak Dışişleri Bakanı Fuad Hüseyin görüşmenin yerini açıkladı.

Kızılay Eski Başkanı'nın kızının çarptığı ve 16 yaşındaki gencin öldüğü kaza anının kamera görüntüsü ortaya çıktı

Beykoz'da otomobille motosikletin çarpıştığı kazada, motosikletin arkasında yolcu olan 16 yaşındaki Batın Barlas Çeki hayatını kaybetti. Motosiklet sürücüsü ve kaldırımdaki iki yaya yaralandı. Otomobil sürücüsünün Kızılay'ın eski başkanı Kerem Kınık'ın kızı Fatma Zehra Kınık olduğu öğrenildi. Kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Fenomen soruşturması: Neslim ve İnanç Güngen dahil 17 kişi tutuklandı

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan ‘kara para aklama’ ve ‘resmi belgede sahtecilik’ soruşturması çerçevesinde gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen Neslim ve İnanç Güngen’in de aralarında bulunduğu 17 kişi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklandı.

İmamoğlu Erdoğan'a tepki gösterdi, teğmenlere seslendi İmamoğlu Erdoğan'a tepki gösterdi, teğmenlere seslendi

Erdoğan: Pençe Harekat Bölgesinde çok yakında kilidi kapatıyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kuzey Irak'taki Pençe Harekat Bölgesinde çok yakında kilidi kapatıyoruz” dedi.

MHP'li Semih Yalçın'dan ‘Sinan Ateş davası’ açıklaması

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş cinayeti davası ile ilgili bir açıklama yaptı.

Muhabir: Şevval Dalgıç