Bayram tatilinin 7 gününde 4 bin 370 trafik kazası meydana geldi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinin 7 gününde 4 bin 370 trafik kazasında 55 kişinin hayatını kaybettiğini, 7 bin 331 kişinin yaralandığını bildirdi.

Süper Lig’in ilk yabancı VAR hakemi belli oldu

Bugünkü Ankaragücü-Gaziantep maçında VAR hakemi olacak kişi belli oldu.

Bakan Uraloğlu: 10 yılda 330 bin siber saldırı engellendi

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, siber olaylara müdahalede Türkiye'nin çok iyi bir konumda olduğunu belirterek, "Ulusal Siber Olaylara Müdahale Merkezi (USOM), kurulduğu 2014 yılından bu yana toplamda 330 binin üzerinde zararlı yazılım ve siber saldırı bağlantısı tespit etti ve bu bağlantılara erişimi engelledi" dedi.

MMO Antalya Şube Başkanı Atmaca: Teleferik faciası yaşandığı tesiste yıllık periyodik bakımlar yapılmamış

MMO Antalya Şube Başkanı İbrahim Atmaca, Antalya'da yaşanan teleferik faciasına ilişkin açıklamada bulundu. Atmaca, "Tesisin ruhsatlandırma sonrası yapılması gereken yıllık periyodik kontrolleri Odamız tarafından gerçekleşmemiş ve Odamıza böyle bir talep gelmemiştir” dedi.

Bayram dönüşü trafiği başladı: Otoyollarda yoğunluk arttı

Anadolu Otoyolu'nun Bolu kesiminde, 9 günlük Ramazan Bayramı tatilini İstanbul dışında geçirenlerin araçlarıyla dönmeye başlaması hareketliliğe neden oldu.

'10 Manşette Bugün' | 12 Nisan 2024 '10 Manşette Bugün' | 12 Nisan 2024

Devrim Muhafızları, İsrailli milyarder Ofer'e ait gemiye el koydu

Hürmüz Boğazı'nda bu sabah el konulan MSC Aries gemisi için İran'dan açıklama geldi. Geminin İsrail'le bağlantısı gerekçesiyle İran sularına çekileceğini açıklandı. MSC Aries, İsrailli milyarder Ofer'in kısmen sahibi olduğu Zodiac Maritime şirketine ait.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı: CHP'li Yavuzyılmaz'ın 'teleferik' açıklaması gerçeği yansıtmamaktadır

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz'ın teleferik kazasına ilişkin, 'Teleferiğin bakımlarını Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından onaylanmış ve sertifikalandırılmış bir şirkete yaptırılmıştır' açıklamasının gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

Antalya'da teleferik kazasında mahsur kalanların tamamı 22,5 saat sonra kurtarıldı

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde 17.28'de teleferik kabini düştü. Meydana gelen teleferik kazasında kabinlerde mahsur kalan son 13 kişi, 22,5 saat sonra helikopter ile kurtarıldı. İçerisinde çocuk ve yabancı tatilcilerin de bulunduğu grubu UMKE personeli karşıladı.

İsrail'den İran'a tehdit: Sonuçlarına katlanacaklar

İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari, İran Devrim Muhafızları Ordusu'nun Basra Körfezi'nde İsrail bağlantılı yük gemisine el koymasının ardından "İran’ın durumu tırmandırmanın sonuçlarına katlanacağını” söyledi.

Bakan Göktaş: E- ticaret yapan kadın kooperatiflerine tek bir platform üzerinden erişim imkânı getiriyoruz Bakan Göktaş: E- ticaret yapan kadın kooperatiflerine tek bir platform üzerinden erişim imkânı getiriyoruz

Antalya'daki teleferik kazasıyla ilgili 13 şüpheli hakkında gözaltı kararı

Adalet Bakanı Tunç, Antalya'daki teleferik kazası ile ilgili "Teleferik hattını işleten firma ile yine teleferik hattının bakım ve onarımından sorumlu firmanın sorumlu ve çalışanlarının da aralarında yer aldığı 13 şüpheli hakkında gözaltı kararı verilmiştir" dedi.

Muhabir: Sümeyye Aksu