AK Parti en düşük emekli maaşına zam için tarih verdi

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, sokak köpekleri ve gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. En düşük emekli maaşına yapılacak zamla ilgili yaptığı konuşmasında, "Önümüzdeki hafta başında açıklarız" dedi.

Sokak köpeklerine ilişkin teklif TBMM Başkanlığı'na sunuldu

Sokak hayvanlarına yönelik düzenlemeler içeren Hayvanları Koruma Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Başkanlığı'na sunuldu.

Fenomenler soruşturması: Neslim Güngen’in ifadesi ortaya çıktı

Fenomenlere yönelik yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Neslim Güngen ve eşi İnanç Güngen operasyonuna dair yeni detaylar ortaya çıktı. Neslim Güngen ifadesinde, “Bütün iş ve işlemlerimiz şeffaftır” derken çalışanlarının ise kullanılan kozmetik ürünler ile ilaçların ölümle sonuçlanacak yan etkileri olduğunu bildiği halde zorla kullandırttığını söylediği öğrenildi.

Cari açık mayısta en düşük seviyesinde

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, yıllık cari açığın mayısta 25,2 milyar dolarla 2022 yılı haziran ayından sonraki en düşük seviyesine gerilediğini açıkladı.

Adnan Oktar'ın el konulan 5 milyar liralık malı içinde zırhlı araçlar da var

Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü'nün yaklaşık 5 milyar liralık malına el konuldu. El konulan mallar arasında, devlet başkanlarının kullandığı makam araçlarını koruyan zırha sahip araçlar da yer alıyor.

'10 Manşette Bugün' | 11 Temmuz 2024 '10 Manşette Bugün' | 11 Temmuz 2024

AK Partili Türkeş'ten partisine Osman Kavala hakkında 7 soru

AK Parti Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş, Osman Kavala ile ilgili partisine 7 soru yöneltti. Türkeş, "Bu davanın hukuk sistemimiz içerisinde dış etkilerden münezzeh görülmesine veya hukuki sürecin objektif delillerle yürütülmesine neden karşı çıkıyorsunuz?" diye sordu.

AK Parti Sözcüsü Çelik’ten YRP’li Aydal'ın, "Erdoğan anayasayı değiştirmezse bir başka ülkeye gider” sözlerine tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Yeniden Refah Partisi Genel Başkanvekili Doğan Aydal'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la ilgili açıklamasına tepki gösterdi.

Eski AK Partili belediye başkanının evine operasyon

Eski AK Parti Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun evine hakkındaki dava nedeniyle polis baskını yapıldı.

Erdoğan New York’tan talimat verdi: Emeklilere yapılacak zam mevzusunu çalışın

NATO toplantısı için New York’ta bulunan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en düşük emekli maaşına ek zam için “bu işi bitirin” talimatı verdiği ifade ediliyor. Bu doğrultuda çalışmanın önümüzdeki hafta kabine toplantısına gelmesi bekleniyor.

Cübbeli Ahmet İstanbul’da saldırıya uğradı: 1 kişi gözaltına alındı Cübbeli Ahmet İstanbul’da saldırıya uğradı: 1 kişi gözaltına alındı

Sosyal medya fenomeni Gaga Bulut tutuklandı

İzmir'de düzenlenen yasa dışı bahis operasyonunda gözaltına alınan sosyal medya fenomeni Gaga Bulut tutuklandı, menajeri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Muhabir: Şevval Dalgıç