Brezilya'daki sel felaketinde ölenlerin sayısı 137'ye çıktı

Brezilya'da şiddetli yağışların yol açtığı sellerde hayatını kaybedenlerin sayısının 137'ye yükseldiği, kaybolanların sayısının ise 125 olduğu bildirildi.

Bakan Göktaş: E- ticaret yapan kadın kooperatiflerine tek bir platform üzerinden erişim imkânı getiriyoruz Bakan Göktaş: E- ticaret yapan kadın kooperatiflerine tek bir platform üzerinden erişim imkânı getiriyoruz

İsveç’te düzenlenen Eurovision’un birincisi İsviçre oldu

İsveç'te düzenlenen 2024 Eurovision Şarkı Yarışması'nın birincisi İsviçre oldu. Unforgettable şarkısıyla birinci olan Marcus & Martinus, "Umarım bu yarışma vaadini yerine getirir ve herkes için barışı ve onuru savunmaya devam eder" ifadelerini kullandı.

'10 Manşette Bugün' | 11 Mayıs 2024 '10 Manşette Bugün' | 11 Mayıs 2024

Miçotakis, yarın Ankara'yı ziyaret edecek

Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis'in yarınki Ankara ziyaretinde, başta ekonomi olmak üzere ulaştırma, bilim, teknoloji, tarım, turizm, sağlık ve beşeri ilişkiler gibi çeşitli alanlardaki işbirliğinin devam ettirilmesi gündeme gelecek.

UNRWA: Refah'tan 300 bin kişinin göç etmek zorunda kaldığı tahmin ediliyor

Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA), Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinden 300 bin Filistinlinin göçe zorlandığını tahmin ettiklerini bildirdi.

Müsavat Dervişoğlu’ndan ‘siyasette yumuşama’ açıklaması

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmesini değerlendirdi. Dervişoğlu,  “Görüşsünler, bir mani yok. Ben liderlerin Cumhurbaşkanı tarafından davet edilerek durum değerlendirmesi yapmalarına karşı değilim. Ama bu zamana kadar gere gere getirdikleri şeyi şimdi yumuşatmaya çalışıyorlarsa arkasında gizli ajanda olması lazım" dedi.

Erdoğan: ABD ziyareti karşılıklı programların uyuşmaması nedeniyle ertelendi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Joe Biden ile programlanan görüşmelerinin neden ertelendiğini açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ziyaretinin karşılıklı programların uyuşmaması nedeniyle ertelendiğini söyledi.

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan Sığacık uyarısı

Seferihisar'ın Sığacık koyundaki marinanın genişletilmesine tepki gösteren Prof. Dr. Ahmet Ercan, tsunami hatırlatması yaptı. Ercan, "'Burada olabilecek en büyük deprem nedir?' derseniz 7.3 dolayında bir deprem olabilir" dedi.

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasıyla ilgili açığa alınan emniyet müdürü: Menzil'e yardım topluyordum

Ayhan Bora Kaplan soruşturmasıyla ilgili üst emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. İddiaya göre; açığa alınan bir emniyet müdürü, aldığı rüşveti "Menzil cemaatine yardım topluyordum" sözleriyle açıklamaya çalıştı.

Yargıtay'da yarın iki seçim birden yapılacak: Cumhuriyet Başsavcısını Erdoğan seçecek

Yargıtay’da, yeni başkanı ve yeni Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısını belirlemek için 13 Mayıs Pazartesi sandık başına gidilecek.

Kenan Sofuoğlu'ndan milletvekilliği açıklaması: Hayatımın en büyük hatasıydı

2018 yılında AK Parti'den Sakarya milletvekili seçilen ünlü motosiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu, Fatih Altaylı'nın YouTube kanalında milletvekilliği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Sofuoğlu, " Hayatımın en büyük hatasıydı" dedi.

Muhabir: Deniz Dalgıç