AK Parti'den Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'yla görüşmek için aracı yolladığı iddiasına yanıt

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek için bir aracı yolladığı iddialarını reddeden AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, "Cumhurbaşkanımız tarafından Sayın Kılıçdaroğlu’na böyle bir mesaj gönderilmemiştir" dedi.

Meclis Can Atalay için toplanacak

TBMM Başkanlığı, siyasi partileri 16 Ağustos Cuma günü saat 15.00’te toplantıya çağırdı.

Erdal Beşikçioğlu sözünü tuttu: 5 sokak köpeği belediyede görevlendirildi Erdal Beşikçioğlu sözünü tuttu: 5 sokak köpeği belediyede görevlendirildi

Ankara'da 9 kişinin öldüğü otobüs kazasında ön rapor çıktı

Ankara'da sürücüsünün kontrolünden çıkan yolcu otobüsünün, üst geçidin ayağına çarpması sonucu meydana gelen, 9 kişinin öldüğü, 30 kişinin yaralandığı kazaya ilgili ön rapor çıktı. Raporda, Plaka Tanıma Sistemi ve Elektronik Denetleme Sistemi kayıtlarının incelendiği, otobüste teknik arıza ve kusurun bu aşamada görülmediği, şoför Çetin Karayel’in (45) şerit izleme ve değiştirme kurallarına riayet etmediği ve doğrudan kazaya etkisinin olduğu belirtildi.

İsrail Hava Kuvvetleri personeline yurt dışına çıkış yasağı getirildi

İran'ın olası misillemesinden dolayı İsrail Hava Kuvvetlerinde görevli personelin yurt dışına çıkışının yasaklandığı bildirildi.

Haziran'da işsizlik arttı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan haziran ayı verilerine göre dar tanımlı işsizlik yüzde 9,2 olurken, 15-24 yaş grubunu kapsayan genç nüfusta işsizlik oranı bir önceki aya göre 1,7 puan artarak yüzde 17,6 olarak gerçekleşti.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Suriye'den çekilme şartlarını açıkladı

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, "Uygun koşullar oluştuğu takdirde ilişkileri normalleştirme çabaları kapsamında bakanlar düzeyinde bir araya gelebilir" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı 'başarısızlığın' faturasını federasyonlara kesti

101 sporcuyla Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'na katılan Türkiye'nin 40 yıl sonra altın madalya kazanamaması tartışmalara neden oldu. Türkiye’nin Olimpiyatlar'daki performansı değerlendiren Gençlik ve Spor Bakanı Bak, “Sağladığımız bu imkanlar, dünyanın pek çok ülkesinde yok. Buna rağmen; bu imkanları doğru ve verimli kullanamayan federasyonlar bunun hesabını verecektir” dedi.

Manisa'da 3 yavru kediyi sopayla döve döve katletti

Türkiye'nin dört bir yanından hayvan katliamı haberleri gelmeye devam ediyor. Manisa'da bir kişi 3 yavru kediyi sopayla döve döve öldürdü.

CHP'deki 'para sayma' görüntülerine ilişkin iddianamenin ilk duruşma tarihi belli oldu

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda çekildiği öne sürülen para sayma görüntülerine ilişkin hazırlanan iddianameyi kabul eden İstanbul 59. Asliye Ceza Mahkemesi, ilk duruşmanın 25 Eylül'de yapılmasına karar verdi.

ABD, Orta Doğu'ya güdümlü füze denizaltısı yolluyor

Orta Doğu’da gerilim artarken, ABD bölgeye bir güdümlü füze denizaltısı gönderdi. Amerikan Savunma Bakanı Lloyd Austin, yola çıkartılan bir uçak gemisinin de bölgeye daha çabuk ulaşması için daha hızlı yol alacağını belirtti.

Muhabir: Şevval Dalgıç