AK Parti’nin üzerinde çalıştığı tasarıya Elips Haber ulaştı: Sokak köpekleri için ötanazi geliyor

AK Parti, sokak köpekleriyle ilgili kanun tasarısı tamamlandı. Tasarıya göre saldırgan, bulaşıcı veya tedavi edilemeyen hastalığı olan sokak hayvanlarına ötanazi uygulanacak.

Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Sevi'nin vurulmasına 1 gözaltı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde dün silahlı saldırıya uğrayarak ağır yaralanan Yüksekova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Timur Sevi'nin (53) yoğun bakımdaki tedavisi devam ederken, olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Adnan Oktar suç örgütü davasında ara karar

Adnan Oktar Suç Örgütü’nün 12 sanıklı ‘güncel yapılanma’ davasında ara kararını açıklayan mahkeme, Oktar’ın tutukluluğunun devamına, tutuklu 5 sanığın ise tahliyesine karar verdi.

Servet Yardımcı, TFF başkan adaylığından çekildi

TFF Başkan Adayı Servet Yardımcı adaylıktan çekildiğini açıkladı.

Süper Lig fikstür çekimi yapıldı! İşte derbi haftaları

Trendyol Süper Lig 2024-2025 sezonu fikstür çekimi TFF'nin Riva merkezinde gerçekleştirildi.

'10 Manşette Bugün' | 10 Temmuz 2024 '10 Manşette Bugün' | 10 Temmuz 2024

Oğlu anneannesini öldürdü: Abdüllatif Şener, olayın ardından ilk kez konuştu Oğlu anneannesini öldürdü: Abdüllatif Şener, olayın ardından ilk kez konuştu

Bakan Şimşek: Yılı yüzde 38 enflasyonla kapatmayı düşünüyoruz

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, enflasyonda en zorun geride kaldığını söyledi. Bakan Şimşek, "Yılı yüzde 38 enflasyonla kapatmayı düşünüyoruz" dedi.

Fenomenler soruşturması: İş insanı Gökhan Göz'ün de arandığı ortaya çıktı

İstanbul’da fenomenlere yönelik yürütülen soruşturmada gözaltına alınan Neslim Güngen’in kasasının bir dönem modacı Gülşah Saraçoğlu ile sevgili olan Gökhan Göz olduğu belirlendi. Göz'ün firari olarak arandığı ortaya çıktı.

Bedelli askerlik ücreti belli oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığınca bedelli askerlik tutarının 2024 yılının ikinci altı ayı için 217 bin 871 lira 4 kuruş olduğunu açıkladı.

İzmir'de taksi ücretlerine bir ayda ikinci zam!

İzmir'de taksi ücretlerine bir ayda ikinci kez zam yapıldı, indi-bindi ücreti 90 TL'ye çıktı.

Dilan ve Engin Polat'ın duruşma tarihi belli oldu

Kara para akladıkları iddiasıyla tutuklandıktan sonra haklarında 20 yıldan 40 yıla kadar hapis istemiyle iddianame düzenlenen Dilan ve Engin Polat'ın hakim karşısına çıkacağı duruşma tarihi belli oldu. Polat çifti 4 Eylül 'de hakim karşısına çıkacak.

Muhabir: Şevval Dalgıç