Milli dalgıç Serkan Toprak, nefes egzersizi yaparken hayatını kaybetti

Nefes egzersizi yaptığı sırada fenalık geçiren Serbest Dalış Milli Takım sporcusu Serkan Toprak hayatını kaybetti.

Bayram tatilinin ilk 5 gününde 3 bin 71 trafik kazası meydana geldi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bayram tatilinin 5'inci günü 10 Nisan 2024 Çarşamba gününde 618 trafik kazası meydana geldiğini açıkladı.

'10 Manşette Bugün' | 10 Nisan 2024 '10 Manşette Bugün' | 10 Nisan 2024

CHP ve AK Parti heyetlerinin bayramlaşmasında 'İsrail'le ticaret' tartışması

AK Parti heyetinin Ramazan Bayramı dolayısıyla CHP'yi ziyaretinde İsrail ile ticaret konusu gündeme geldi. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka İsrail ile ticaret kısıtlaması kararını değerlendirirken, “Gazze’yi bombalayan uçakların yakıtının bir kısmı Türkiye’den sağlandı. Ama geç olmak üzere yine de yerinde bir karar oldu. Ters kelepçe ile gözaltına alınan kız kardeşlerimizin de ne kadar doğru bir eylem sergiledikleri doğrulanmış oldu” ifadelerini kullandı.

Öğretmenlerden bu yıl ikinci kez alınacak yer değiştirme başvuruları 11 Temmuz'da başlayacak Öğretmenlerden bu yıl ikinci kez alınacak yer değiştirme başvuruları 11 Temmuz'da başlayacak

Ticaret Bakanlığı: Türkiye'nin küresel ihracatta payı rekor seviyeye ulaştı

Ticaret Bakanlığı, Türkiye'nin küresel mal ihracatından aldığı payın 2022 yılında yüzde 1,02 iken 2023 yılında 0,06 puan artışla yüzde 1,08'e yükseldiğini açıkladı.

Murat Yetkin: Özel’in diyalog çağrısını kıymetli bulan Erdoğan, AK Parti’de tasfiye operasyonuna hazırlanıyor

Gazeteci Murat Yetkin, bugünkü yazısında “Özel’in diyalog çağrısını kıymetli bulan Erdoğan diğer yandan Bayram sonrası AK Parti’de tasfiye operasyonuna hazırlanıyor” dedi.

YSK Başkanı Yener, yerel seçim sonuçlarına itirazları değerlendirdi

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) Başkanı Ahmet Yener, 31 Mart'taki seçim sonuçlarına ilişkin AK Parti ve DEM Parti'nin 2'şer, CHP ve MHP'nin ise 1'er itirazının kabul edildiğini belirtti.

İsrail'in 188 gündür saldırılarını sürdürdüğü Gazze'de can kaybı 33 bin 545'e çıktı

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısı 33 bin 545'e yükseldi.

Avrupa Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Avrupa Merkez Bankası (ECB), 3 temel politika faizini piyasa beklentileri doğrultusunda sabit bıraktı.

İsrail Başbakanı Netanyahu'dan İran'a üstü kapalı mesaj

İsrail’in, İran’ın Suriye’nin başkenti Şam'daki konsolosluk binasına hava saldırısı düzenlenmesiyle iki ülke arasında gerginlik artarken İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, isim vermeden üstü kapalı bir şekilde Tahran’ı tehdit ederek “Kim bize zarar verirse biz de ona zarar veririz” dedi.

Trendyol Süper Lig'de 32. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

Trendyol Süper Lig'in 32. haftasında oynanacak müsabakaları yönetecek hakemler belli oldu.

Muhabir: Betül Vural