Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu’ya yolsuzluk davası

İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu’nun da aralarında bulunduğu 11 kişi hakkında yolsuzluk şüphesiyle dava açıldı.

Denizbank yöneticileri hakkındaki soruşturmada takipsizlik kararı Denizbank yöneticileri hakkındaki soruşturmada takipsizlik kararı

İmamoğlu: Cumhurbaşkanı da bir gün bana oy verecek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, 'Eyüpsultan-Bayrampaşa Tramvay Hattı Sözleşme İmzalama ve İş Başlatma Töreni' sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Yolu açık olsun' sözlerinin hatırlatılması üzerine İmamoğlu, “Sayın Cumhurbaşkanı da bir gün bana oy verecek. Dinleyince de direkt o geldi aklıma. Yani ‘Tam yol ileri, yolu açık olsun’ cümlesi oy vereceğim bir insana söylenir” dedi.

Araç fiyatlarına kur zamları yolda!

Euro ve doların son dönemlerde yükselişinin devam etmesi sebebiyle otomobil firmaları mart ayında araçlara ara zam yapmaya hazırlanıyor.

Müslüme cinayetinde karar: Hapis cezası artırıldı

Mersin'in Gülnar ilçesinde, 3 yıl önce ailesinin kayıp başvurusunda bulunmasıyla başlayan aramalarda 9 gün sonra cansız bedenine ulaşılan 3 yaşındaki Müslüme Yağal'ın ölümüne ilişkin 1'i tutuklu 4 yakınının istinaf mahkemesinde yargılandığı davada karar açıklandı. Hasan Yağal'a verilen 33 yıl hapis cezası istinaf mahkemesi tarafından 45 yıla çıkarıldı.

Bitcoin 71 bin doları geçerek rekor kırdı

En büyük kripto para Bitcoin, 71 bin doları geçerek tüm zamanların rekorunu kırdı.

'10 Manşette Bugün' | 10 Mart 2024 '10 Manşette Bugün' | 10 Mart 2024

Türkiye'de işsizlik oranı bir önceki aya göre arttı

Türkiye'de işsizlik oranı, ocakta bir önceki aya göre 0,2 puan artarak yüzde 9,1 oldu

96. Oscar ödülleri sahiplerini buldu

ABD'de bu yıl 96’ncısı düzenlenen Oscar ödül töreninde "En İyi Film" ödülünü Oppenheimer, "En İyi Yönetmen" ödülünü bu filmin yönetmeni Christopher Nolan alırken hem dışarıda gerçekleştirilen Gazze gösterisi, hem de ödül kazanan yönetmen Jonathan Glazer'ın "Gazze'de işgale tepki" konuşması geceye damga vurdu.

Naci Görür'den Samsun depremi değerlendirmesi: Ülkemiz kıyıları denize doğru ilerliyor

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür Samsun depreminin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, "Ülkemiz kıyıları kuzeye, denize doğru belirli miktarda ilerliyor" uyarısında bulundu.

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ‘Gazze’ çağrısı

Küçükçekmece’de konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 'Gazze' çağrısında bulundu. Özel, “Eğer İsrail'e bir şey söyleyeceksen, yandaşlarının ticaretini keseceksin. Zulmün bitmesini istiyorsan önce ticareti bitireceksin” dedi.

İYİ Parti'den emekli maaşı ve ikramiyeleri için kanun teklifi

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, Meclis'e emekli maaşları ve ikramiyeleriyle ilgili bir kanun teklifi verdiklerini söyleyerek, "Bu kanun teklifimize göre ikramiyeler en düşük emekli memur maaşının yarısından az olamayacak. Teklifimiz bu yöndedir" dedi.

Muhabir: Şevval Dalgıç