Narin Güran cinayetinde itirafçının ifadesi: Salim Güran 'Arif'in kızını öldürdüm, sen de cesedi yok edeceksin' dedi

Diyarbakır'da 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedenini dereye gizlediğini itiraf eden ve tutuklanan Nevzat B, sulh ceza hakimliğindeki ifadesinde, 2 Eylül'de tutuklanan amca Salim Güran'ın "Arif'in kızını öldürdüm, sen de bu cesedi alıp yok edeceksin. Yoksa seni ve aileni öldürürüm." şeklinde kendisini tehdit ettiğini öne sürdü.

Yılın ilk 6 ayında 1 milyon kişi icralık oldu

Her günü yeni bir zam haberi ile karşılayan dar gelirliler geçinebilmek için kredi kartlarına sarıldı. Kredi kartı ve kredi borcu nedeniyle icra takibine alınanların sayısı ise 1 milyonu aştı.

Narin'in abisi Baran Güran ilk kez konuştu

Diyarbakır’da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan Narin Güran’ın abisi Baran Güran ilk kez konuştu. Kamuoyuna sosyal medyadan seslenen Baran Güran, "Her şey tam belli olmadan anneme, babama, kardeşlerime kötü şeyler söylemeyin. Allah büyük. Bunu yapan kansız çıkacak” ifadelerini kullandı.

Elektrik ve doğal gaz faturalarına gelire dayalı ödeme geliyor

Elektrik ve doğal gazda yüzde 60 devlet desteği uygulandığını belirten Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Fiyatları, gelir grubu yüksek, gerçek maliyete katlanabilecek tüketicilere, maliyet esaslı yansıtmak daha doğru diye düşünüyoruz" dedi.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat; kirayı elden ödeyene ceza geliyor!

Gelir İdaresi Başkanlığı kira bedelinin elden ödenmesinin önüne geçmek için harekete geçiyor. Yeni hazırlanan tebliğ taslağına göre elden ödendiği tespit edilen kira için ev sahibi ve kiracıya en az 5'er bin liralık ceza kesilecek.

'10 Manşette Bugün' | 10 Eylül 2024 '10 Manşette Bugün' | 10 Eylül 2024

Özgür Özel: Dilruba meselesinde Erdoğan’ı aramak istedim

Dilruba’nın ağırlanmasına tepki göstererek Özgür Özel’in ‘bu millete borcu var’ diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sözlerine yanıt veren Özgür Özel, “Dilruba olayında sayın Erdoğan’a telefon açmak istedim ama Türkiye siyasetinde bu tarz telefonlar için biraz normalleşmek gerekir” dedi.

Nasrallah: İsrail’in asıl hedefi 4 bin kişiyi öldürmekti Nasrallah: İsrail’in asıl hedefi 4 bin kişiyi öldürmekti

Narinle ilgili ilk kez konuşan Bülent Arınç’tan hükümete ‘toplumsal çürüme’ eleştirisi

Narinin cinayeti üzerinden siyasi Partilere çağrıda bulunan Arınç, toplumsal çürümeye dikkat çekti. Arınç, “Kabul edelim ki 22 yıldır aralıksız iktidardayız ve bu tablodan bize de büyük sorumluluk düşmektedir” dedi.

Narin’in amcası muhtar Salim Güran açığa alındı

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran'ın kaybolduktan sonra ölü bulunmasının ardından başlatılan soruşturma devam ediyor. Bağlar Kaymakamlığı, Narin'in amcası muhtar Salim Güran'ı görevinden aldı.

Harris - Trump düellosu: Suçlamalarla dolu 90 dakikayı kim kazandı?

ABD’de Kasım ayında yapılacak başkanlık seçiminde yarışacak Donald Trump ve Kamala Harris, heyecanlı bir televizyon tartışmasında karşı karşıya geldi.

META’dan Salim Güran'ın silinen WhatsApp mesajlarıyla ilgili açıklama

Diyarbakır’da 8 yaşındaki Narin Güran'ın öldürülmesi ile ilgili soruşturmada, aile bireylerinin silinen WhatsApp mesajlarının talep edildiği Meta şirketinden açıklama yapıldı. META, "Bu veriler hiçbir şartta depolanmıyor, elimizde yok” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Ateş Çatıkkaş