Erdoğan'ın ‘cibiliyetsiz’ ve ‘ev zencileri’ sözleri yargıya taşındı

HKP, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kullandığı ''cibiliyetsiz'' ve ''ev zencileri'' ifadeleri hakkında suç duyurusunda bulundu.

Bakanlıktan endişelendiren açıklama: Bakılamayan çocuk sayısı artacak!

Türkiye'de 17 milyon 114 bin 912 vatandaş yaşamını ancak sosyal yardımlar ile sürdürebiliyor. Aile Bakanlığı'nın yayınladığı veriler endişe yarattı. Veriler Türkiye'de çocuk yoksulluğunun giderek arttığını ve 2028'de 230 bin çocuğun ailesinden alınma riski altında olduğunu gösterdi.

Özel Kuvvetler’de dikkat çeken atamalar

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) 2024 yılı atamaları çerçevesinde Özel Kuvvetler Komutanlığı (ÖKK) bünyesinde dikkat çeken atamalar gerçekleştirildi.

İddia: İsmailağa müridi müftü aracında kadınla yakalandı! İddia: İsmailağa müridi müftü aracında kadınla yakalandı!

Nedim Yamalı: AK Parti’ye geçeceksek Ahmet Davutoğlu ile hep birlikte geçeriz

AK Parti ile görüştüğünü belirten Gelecek Partisi Ankara Milletvekili Mustafa Nedim Yamalı, "AK Parti’ye geçeceksek Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu ile hep birlikte geçeriz" ifadelerini kullandı.

BTK uyarı gönderdi: Telegram kapanacak mı?

Instagram’a getirilen erişim engelinin ardından bazı platformlara yasak getirilmesi gündemde. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu'nun katalog suçlar' kapsamına giren içeriklerle ilgili Telegram'a bini aşkın uyarıda bulunduğu ancak hiçbirine cevap almadığı iddia edildi.

CHP’li Bakan: Tarikat evlerinde ülkeye kaçak giren kızlar tespit edildi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan, tarikat evlerinde ülkeye kaçak giren kızların tespit edildiğini ve hiçbir işlem yapılmadan otobüslerle başka ile gönderilmelerine göz yumulduğunu iddia etti.

'10 Manşette Bugün' | 10 Ağustos 2024 '10 Manşette Bugün' | 10 Ağustos 2024

Bakan Yumaklı açıkladı: Kesimhanelere kamera zorunluluğu getiriliyor

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, hazırladıkları yeni yönetmelik taslağıyla, kesimhanelerin belirli noktalarına kamera sistemi kurulmasını zorunlu hale getireceklerini bildirdi.

AYM: Bireysel başvuru sayısı arttı

Anayasa Mahkemesi (AYM), 2024’ün ilk yarısını içeren, “23.09.2012-30.06.2024” yıllarını kapsayan bireysel başvuru istatistiklerini yayımladı. Söz konusu veriler, ilk çeyrek verileriyle karşılaştırıldığında; AYM’ye yapılan başvurularda 15 bin 691 dosya daha eklenerek, 2024’ün yarısında toplam 37 bin 657 bireysel başvuru oldu. Bu dosyalardan 28 bin 476’sı çözüme kavuşturuldu.

AK Partili Tayyar Erdoğan’a seslendi: Ülkenin her köşesinde köpek avı başladı, bu zulmü durdurun

Ülkenin her yerinde köpek avının başladığını belirten eski AK Partili Şamil Tayyar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek, “Kanun böyle bir zulmü öngörmese de katil ruhlu alçakları harekete geçirdi. Allah rızası için bu zulmü durdurun” ifadelerini kullandı.

CHP'de 'para sayma görüntüleri' ile ilgili iddianame tamamlandı

Sosyal medyaya düşen para sayma görüntülerine dair İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından resen başlatılan ve tamamlanan soruşturmaya ilişkin iddianame mahkemeye sunuldu.

Muhabir: Deniz Dalgıç