Narin Güran’ın amcası Salim Güran’ın ifadesi ortaya çıktı

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cesedi bulunan Narin Güran'ın tutuklu amcası Salim Güran'ın 11 sayfalık ifadesi ortaya çıktı. Narin Güran’ı siz mi öldürüdünüz? Sorusuna ‘yok öyle bir şey ben öldürmedim’ cevap vermesi dikkat çekti.

İşsizlik oranı Temmuz'da geriledi

TÜİK'in açıkladığı son verilere göre, işsiz sayısı 2024 Temmuz'da bir önceki aya göre 112 bin kişi azalarak 3 milyon 167 bin kişi oldu.

Narin Güran soruşturmasında 24 kişinin gözaltı süreleri uzatıldı

Narin Güran'ın öldürülmesiyle ilgili soruşturmada gözaltına alınanların gözaltı süresi mahkeme kararı ile 2 gün uzatıldı.

Suç oranı en yüksek ve düşük şehirler belli oldu

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Türkiye genelindeki suç vakaları verilerini paylaştı. TÜİK’in derlediği istatistiklere göre suç oranlarının en düşük ve yüksek olduğu şehirler listesi güncellendi.

Ali Yerlikaya’nın Diyarbakır’daki basın toplantısı iptal edildi Ali Yerlikaya’nın Diyarbakır’daki basın toplantısı iptal edildi

İddia: Tutuklu amcadan ağabeye; ‘Narin’i öldür yoksa ikinizi de öldürürüm’

‘Sosyal medyada Narin’in tutuklu amca ile annesinin çocuğu olabileceği iddia ediliyordu. Doğru değil. DNA örnekleri incelendi.’

Bakan Yerlikaya yanıtladı: Narinin ailesine neden başsağlığı dilemedi?

Yaptığı paylaşımda Narin'in ailesine neden başsağlığı dilemediği sorusunu yanıtlayan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Narin kızımızın cansız bedeninin bulunduğunu kamuoyu ile paylaştım. Allah'tan rahmet diledim. Mekanı cennet olsun istedim. Başımız sağ olsun dedim. Oldukça açık yani daha fazla bir şey demeye gerek yok" dedi.

Samsun’da su kuyusu kazısında göçük; 2 işçi hayatını kaybetti

Samsun’un Bafra ilçesinde su kuyusu açarken meydana gelen göçükte, 2 kişi toprak altında kaldı. Bafra ilçesinde göçük altında kalan Mustafa Aydın ve Sabri Bayraktar'ın cansız bedenine ulaşıldı.

İddia: Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler istifa edebilir

Teğmenlerin yemin töreni ile ilgili başlayan tartışmalar devam ediyor. Yemin krizinden sonra sessizliğini korumaya devam eden Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’in istifasını isteyebileceği iddia ediliyor.

Narin Güran soruşturmasındaki itirafçı adliyeye sevk edildi

Narin Güran'ın cesedini Eğertutmaz Deresi'ne gömdüğünü itiraf eden N. B emniyet işlemleri ardından Diyarbakır Adliyesine sevk edildi.

Al Arabiya: Suriye heyeti Hakan Fidan anons edildiğinde toplantıyı terk etti

13 yıl aradan sonra Arap Birliği Dışişleri Bakanları Konseyi zirvesine davet edilen Hakan Fidan’ın konuşma için kürsüye çıktığı sırada Suriye heyetinin toplantıyı terk ettiği belirtildi.

Kaynak: Haber Merkezi