Kişi başına kredi borcu 80 bin liranın üzerine çıktı

Haziranda kredi borcu olan kişilerin sayısı 2 milyon 97 bin artarken, kredi tutarı da yüzde 49,7 arttı. Kişi başına ortalama borç 56 bin 932 liradan 80 bin 842 liraya çıktı.

Resmi gazetede yayımlandı: 11 ile yeni müftü atandı

Cumhurbaşkanlığı atama kararları resmi gazetede yayımlandı. Karara göre 11 ile yeni müftü ataması yapıldı önceden yapılan 2 müftü atama kararı ise geri alındı.

Şener Şen'in tiyatro oyununa saldırı

Şener Şen'in, 'Zengin Mutfağı' isimli tiyatro oyununun Ankara'daki gösterimine saldırı düzenlendi.

Ankara'da trafikte makas atan sürücü gözaltına alındı Ankara'da trafikte makas atan sürücü gözaltına alındı

e-Ticaretteki iade masraflarının tüketiciye yansıtılması 1 yıl ertelendi

e-Ticaret üzerinden yapılan alışverişlerdeki iade masraflarının tüketiciye yansıtılması 1 yıl ertelendi.

Mahkeme, Can Atalay'ın tahliye talebiyle ilgili karar verdi

İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi, Anayasa Mahkemesi'nin (AYM) vekilliğinin düşürülmesiyle ilgili 'yok hükmünde' kararı verdiği Türkiye İşçi Partisi'nden (TİP) Hatay Milletvekili Can Atalay'ın tahliye başvurusuna ilişkin kararını verdi.

'10 Manşette Bugün' | 9 Ağustos 2024 '10 Manşette Bugün' | 9 Ağustos 2024

Erdoğan: Eleştirilmesi gereken Paris'te milletin parasını har vurup harman savuranlardır

Çukurova Uluslararası Havalimanı Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İmamoğlu ve Paris'te açılan 'İstanbul Evi'ni eleştirdi. Erdoğan, "Şayet ülkenin kaynaklarıyla ilgili cümle kurulacaksa eleştirilmesi gereken Çukurova Havalimanı değil, halkın parasını Paris'te har vurup harman savuran müsriflerdir" dedi.

İmamoğlu, Bali'de hastanede mahsur kalan vatandaşın bilet parasını ödedi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Bali'de geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan ve 1 milyon TL'lik ameliyat masrafını ödeyemediği için hastanede mahsur kalan Türk vatandaşı Tuğcan Işık ile medikal refakatçisinin uçak bileti parasını ödedi.

Prof. Dr. Ahmet Ercan üç kenti deprem konusunda uyardı!

Akdeniz’de dün meydana gelen depremlerden sonra açıklamalarda bulunan Jeofizik Yüksek Mühendisi Ahmet Ercan, dünyada üç kentin depremi beklediğini söyledi.

Efkan Ala, tarih vererek ‘AK Parti’ye katılım olacak’ iddialarını doğruladı

AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, ‘AK Parti’ye katılım olacak’ iddialarını doğruladı. Ala, “14 Ağustos’ta katılımlar olacak. AK Parti siyasetin dominant adresidir. AK Parti ile yol yürümek isteyenlerin partinin ilkeleri çerçevesinde AK Parti'ye katılmaları tabiidir, doğaldır" dedi.

Bakan Uraloğlu'ndan Instagram açıklaması: Son düzlükteyiz

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, (BTK) tarafından Instagram'a getirilen erişim engeli günlerdir sürüyor. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, katıldığı canlı yayında Instagram'ın kapatılmasıyla ilgili olarak yapılan görüşmelerin anlık olarak devam ettiğini ve çok ciddi aşama kaydedildiğini belirterek "Son düzlükteyiz." dedi.

Muhabir: Şevval Dalgıç