Erdoğan: Temmuz sonu itibariyle ülkemize gelen turist sayısı 35 milyona ulaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tersane İstanbul açılışında konuştu. Erdoğan, Türkiye'yi ziyaret eden ziyaretçi sayılarına ilişkin yaptığı açıklamasında, "2002 yılında Türkiye'yi ziyaret eden turist sayısı 13 milyon iken, 2023 sonunda bu sayı 56 milyon 700 bin kişiye ulaştı" ifadelerini kullandı.

Özel: Bu akşam Kılıçdaroğlu ile bir araya geleceğim

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Harbiyede bir gelenek var, kılıç çekip ant içiyorlar. 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' demişler. Bundan rahatsız olmuşlar. Ne diyeceklerdi? Bu çocuklar size benzeyip 'hepimiz Trikopis'in askerleriyiz' mi diyeceklerdi" dedi.

Mansur Yavaş'tan 'cumhurbaşkanı adaylığı' açıklaması

Adı sık sık cumhurbaşkanı adaylığında anılan Mansur Yavaş, "CHP içinde iç çatışma gayesi güdüyorlar, bu oyuna gelmeyeceğiz" dedi.

Mehmet Şimşek, eşiyle gittiği market alışverişindeki şikâyetleri anlattı Mehmet Şimşek, eşiyle gittiği market alışverişindeki şikâyetleri anlattı

İstanbul'un ağustos enflasyonu belli oldu

İstanbul'da ağustos ayında önceki aya göre perakende fiyatlar yüzde 1,73, toptan fiyatlar yüzde 0,98 artış gösterdi.

Narin’i arama çalışmaları 12’nci gününde: Komandolar arazide delil aradı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde Kur’an kursundan çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan Narin Güran'ı (8) arama çalışmaları 12’nci gününde komandoların desteğiyle sürüyor. Arazide bulunan elbise ve bez parçası gibi ürünler delil olarak alınarak incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, Narin’in gözaltındaki amcası S.G.’nin işlemleri de devam ediyor.

'10 Manşette Bugün' | 31 Ağustos 2024 '10 Manşette Bugün' | 31 Ağustos 2024

Yeni adli yıl yarın başlayacak

Yargıda toplu izin kullanımı anlamına gelen ve 20 Temmuz'da başlayan adli tatil sona erdi. 2024-2025 adli yılı yarın başlıyor.

RTÜK'ten Narin'le ilgili yayın yasağını ihlal edenlere ilişkin açıklama

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran olayı ile ilgili yayın yasağı kararının alındığını hatırlatarak; bazı yayın kuruluşlarının bu yasağı ihlal ettiğinin tespit edildiğini belirtti.

Kara, Hava ve Deniz Harp okullarını kız öğrenciler birincilikle bitirdi

Kara Harp Okulu'nda Ebru Eroğlu, Deniz Harp Okulu'nda Şeyda Yıldırım ve Hava Harp Okulu'nda devre birinciliğini İkra Kuyumcu aldı.

Ankara-Şam arasında görüşme trafiği yeniden başlayacak mı?

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Ankara-Şam hattındaki normalleşme sürecini değerlendirdi. Lavrov, yakın zamanda yeni toplantı planlandığını söyleyerek, Türkiye'nin 'çekilmeyi ele almaya hazır olduğunu ama koşulların henüz belli olmadığını' söyledi.

AK Parti'li Abdullah Güler'den ikinci 'Can Atalay' çağrısına tepki

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, CHP'nin Can Atalay için TBMM'yi yeniden olağanüstü toplantıya çağıracağını açıklamasına ilişkin, "TBMM gündemine hakim olduğu için ve daha önce de karar verdiği için ikinci bir olağanüstü toplantı talebini normal görmez, normal karşılamaz" dedi.

Muhabir: Şevval Dalgıç