CHP'liler Erdoğan'ı ayakta karşıladı; bazı vekiller karara uymadı!

CHP yönetiminin TBMM’de “Erdoğan’ı ayakta karşılama” talimatı vekilleri ikiye böldü. Erdoğan, Meclis Genel Kurulu'na girince CHP grubu ayağa kalktı. Talimata uymayan vekiller ise açılışa katılmadı.

Erdoğan: İsrail'in bir sonraki hedefi Türkiye'dir

TBMM'nin 28. Dönem 3. Yasama Yılı Açılış Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan İsrail'in saldırılarına dikkat çekerek, "İsrail'in bir sonraki hedefi Türkiye'dir. Bu niyetini de çeşitli vesilelerle ifşa etmektedir" dedi.

Bakan Yılmaz Tunç’tan Narin Güran cinayeti açıklaması

Narin Güran cinayeti ile ilgili açıklamalarda bulunan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, “Sürecin çok fazla uzayacağını düşünmüyorum. Soruşturma sürecinin sonuna geldik” dedi.

Trafik cezalarına büyük zam geliyor!

Sürücüler dikkat, 2025 yılında trafik cezalarına yüzde 45'e varan oranda zam gelmesi bekleniyor.

Çalışma izni değerlendirme kriterleri güncellendi Çalışma izni değerlendirme kriterleri güncellendi

CHP yönetiminden milletvekillerine 'Erdoğan' yazısı

Yeni yasama yılının açılışına saatler kala CHP yönetimi tarafından milletvekillerine gönderilen yazıda Cumhurbaşkanı Erdoğan Genel Kurul'a girdiğinde, "birlik ve bütünlük içinde davranılması" istendi.

'10 Manşette Bugün' | 30 Eylül 2024 '10 Manşette Bugün' | 30 Eylül 2024

Dışişleri Bakanlığından İsrail'e kara harekatı tepkisi: Hukuksuz bir işgal girişimidir

Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Lübnan'a başlattığı kara saldırısı hakkında yazılı açıklama yaptı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, "Hukuksuz bir işgal girişimidir" ifadelerine yer verildi.

İstanbul’da 5 ayın en yüksek aylık enflasyonu

İstanbul Ticaret Odası (İTO) verilerine göre, Eylül’de perakende fiyatlar yüzde 3,9 artarken, yıllık artış yüzde 59,18 seviyesinde gerçekleşti.

Bahçeli: CHP ve Halk TV ayağınızı denk alın

TBMM'de düzenlenen grup toplantısında konuşan Devlet Bahçeli, Halk TV ve CHP'yi, Sinan Ateş davası üzerinden hedef aldı. Bahçeli, "Buradan sesleniyorum; Halk Tv ve CHP ayağınızı denk alın. Dört soytarı muhabirle Milliyetçi Hareket Partisi’ni sorgulayamazsınız, sorgulatmayız" dedi.

Güneri Civaoğlu hayatını kaybetti

Gazeteci Güneri Civaoğlu, hayatını kaybetti.

Bakan Işıkhan'dan emekli maaşı ve çalışma saatleriyle ilgili açıklama

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, bu yıl emekli olacaklar ile 2025 yılında emekli olacakların aylıkları arasında oluşacak farkla ilgili çalışma yaptıklarını belirterek, "Hazine ve Maliye Bakanlığımız ile çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanı Yardımcımız ile bir araya gelip görüşeceğiz." dedi.

Muhabir: Şevval Dalgıç