Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 10 Haziran Pazartesi günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

7 Haziran Müge Anlı: Birini öldürüp kıyma makinesinden çeken Güllü Çolak canlı yayında, Güllü Çolak kimi öldürdü? 7 Haziran Müge Anlı: Birini öldürüp kıyma makinesinden çeken Güllü Çolak canlı yayında, Güllü Çolak kimi öldürdü?

Murat Gevrek kimdir? Murat Gevrek kimdir?

"Kimse benim gibi domates ve insan doğrayamaz"

Geçtiğimiz hafta "kırmızı tekerlekli et makinesinde cinayet iddiası" Müge Anlı ve izleyenleri hayrete düşürmüştü. Müge Anlı, söz konusu cinayetten Güllü Çolak'ın sevgilisi Mehmet Taşpınar'ın haberi olduğunun söylendiğini açıkladı. Şüphelerin odağındaki isimler canlı yayına geldi. Et makinesinde kime, ne oldu? Şişman, iri yarı bir adamın öldürüldüğü söylenen olay, hangi tarihlerde gerçekleşti? Komşu, "Olayın düğüm noktası sevgilisi Mehmet Taşpınardır. Mehmet, define işleriyle uğraşıyor. Para için dünyayı yakar" dedi. Et makinesinde çekilen kişinin adının Mehmet mi?

Kıyma Makinesi Güllü Çolak

Kıyma makinesi cinayeti iddiasında komşu konuştu. Komşu, "Güllü, Mehmet'e "Senin sonun aynı Mehmet gibi olacak' dedi." açıklamasında bulundu.

Muhabir: Deniz Dalgıç