Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 10 Eylül Çarşamba günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

9 Eylül Müge Anlı: Mühendis Gökhan Atakan öldürüldü mü? Sertifikalı üfürükçü için yolun sonu cezaevi oldu 9 Eylül Müge Anlı: Mühendis Gökhan Atakan öldürüldü mü? Sertifikalı üfürükçü için yolun sonu cezaevi oldu

Gökhan Atakan öldürüldü mü?

Mühendis Gökhan Atakan doktor eşi Yeliz ile Bursa’dan İstanbul’a giderken Sakarya’dan geçiyor. Gökhan Atakan yolda bir tarladan aldıkları karpuzu Sakarya Nehri’nde yıkarken düşüp boğularak hayatını kaybediyor. Ancak Yeliz'in ikinci eşinin anlattıkları soruşturmanın seyrini değiştirdi. Yeliz’in boşanma aşamasında olduğu ikinci eşi Mehmet Bey, Yeliz’in ilk kocasının bir cinayete kurban gittiğini açıkladı. Yeliz’in doktor sevgilisi Erdal Bektaş ile birlikte Gökhan Atakan’ı Sakarya Nehri’nden çektikleri su ile boğarak öldürüp Sakarya Nehri’ne attıkları iddia edildi.

Müge Anlı, ara verdiği Gökhan Atakan dosyasına yeniden döneceğini açıkladı. Müge Anlı, Yeliz'in ikinci eşi Mehmet Bacaksızoğlu'nun verdiği ses kayıtlarının kendisine ait olmadığını söylediğini açıkladı.

Müge Anlı, arama çalışmalarında orada bulunduğunu açıklayan doktor bir kadın, "O zaman bu konu o kadar ilgimi çekti ve şüpheli geldi. Ben de eşime dostuma anlattım. Yıllar sonra sizin programınızda gördüm" dedi.

Müge Anlı'nın ekibi, İnşaat Mühendisi Gökhan Atakan'ın boğulduğu söylenen nehre gitti. Sığ nehirde boğulduğu söylenen Gökhan Atakan'ın şüpheli ölümü araştırılmaya devam ediyor. İstanbul'dan Bursa'ya gidiş yolunun Sakarya'ya kadar uzatılması 'mantıksız' olarak değerlendirildi.

Gökhan Atakan Öldürüldü Mü

Sakarya Geyveli olduğunu söyleyen bir kadın yayına bağlanarak, "Burada karpuz yetişmiyor. Burada ayva yetişir. Yol kenarında karpuz çalabilecekleri bir yer yok. Ayrıca su çok kirli. Orada karpuz yıkanabilecek bir yer yok. Karşıya yürüyerek geçilmez. Su hızlı akar. Debisi yüksektir. 10 yıl içinde oraya baraj yapıldı. HES kuruldu. Suyun akış hızı azaldı" dedi.

İddiaların odağındaki kişilerin telefonları Gökhan Atakan'ın kaybolduğu söylenen noktadan sinyal verdi.

"Erdal Bektaş olay günü nöbet tutmamış"

Müge Anlı, Gökhan Atakan'ı öldürdüğü söylenen Erdal'a ilişkin şu bilgileri verdi:

"Yeliz'in meslektaşı ve sevgilisi Erdal olaydan 1 gün önce Bursa'dan İstanbul'a gidiyor. 18 Ağustos'ta hastane nöbetini tutuyor. 19 Ağustos'ta (olayın olduğu gün) nöbetini tutmuyor. Yeniden Bursa'ya gidiyor. Bu kez Geyve üzerinden gidiyor. Erdal'ın telefonu 19 Ağustos'ta telefonu Sakarya Nehri kenarından sinyal veriyor. Sonra da Yeliz ve Erdal'ın telefon sinyalleri Bursa'da aynı baz istasyonundan sinyal veriyor. Osman Nuri adına düzenlenmiş bir telefon hattı daha var. Bu hattı Erdal'ın kullandığı düşünülüyor. Bu telefon hattı da Erdal'ın kendi hattı da nehir civarında sinyal veriyor. Osman Nuri adındaki hatla Yeliz'le görüşülüyor. Her ikisi de bu durumu hatırlamadığını söylüyor." 

"Eşinin arama çalışmalarına katılmadı"

Yeliz'in eşinin arama çalışmalarına katılmadığı, hastanede yattığı ve Gökhan'ın cenazesi bulunduktan sonra görmek istemediği öğrenildi.

Müge Anlı, "Yeliz, kocası Gökhan öldükten sonra 6 yıl daha Erdal ile sevgili kalmaya devam ediyor. O sırada evli olan Erdal, 'Ben eşimden boşanmam. Eşim benim akrabamın kızı' diyor. Her ne hikmetse sevgilisi olanların kocası ölüyor. Erdal ile sorun yaşayan Yeliz'in hayatına ikinci eşi Mehmet giriyor. Mehmet'e ilk kocasını öldürdüğünü açıklıyor. Mehmet de Yeliz'in sesini kaydediyor. Mehmet ile Yeliz'in arası da açılıyor. Mehmet, Yeliz'in kendisini de öldürebileceğinden şüpheleniyor" dedi.

Gökhan Atakan'ın abisi Hakan, Yeliz'e seslenerek, "Yeliz gel bildiklerini anlat. Artık bu olay açığa kavuşsun" dedi.

Mehmet amca eşini arıyor

Mehmet Rifaioğlu, eşi Zeynep Rifaioğlu'nu aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi.

"Ben öleceğim" diyen Mehmet Rifaioğlu, "Karım geri gelsin" talebiyle Müge Anlı'ya başvurdu.

76 yaşındaki kalp hastası Mehmet Bey, "Ben cimri bir insanım. Eşimden paramı sakındım. Çok pişmanım. 12 yıllık eşim. Lütfen geri gelsin. Ben hastayım. 2 yıl içinde öldeceğim. Son günlerimi birlikte geçirelim. Ömrümün sonu geldi. Tüm malımı üstüne yapacağım. Eşim yeterki gelsin. Onsuz yemek yiyemiyorum" dedi.

Ali Koç ve Mourinho'ya Galatasaray derbisi göndermesi Ali Koç ve Mourinho'ya Galatasaray derbisi göndermesi

Mehmet-4

Şaban Vatansever olayında yeni gelişme

Müge Anlı, Şaban Vatansever olayıyla ilgili bilgi verdi. 12 yıl arayla kaybolan 2 arkadaş. Şaban Vatansever ve Mutlu Öztürk'e ne oldu?

Şaban Vatansever

Muhabir: Deniz Dalgıç