Büyük finale adım adım yaklaşan Survivor All Star'da dokunulmazlık karşılaşmaları dün gece de devam etti. Dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımda konsey toplandı. Yarışmacılar ilk olarak adadan gitmesini istedikleri isimler için oylarını verdi. Yapılan oylama sonucu Yunus Emre 1 oy, Hilmicem 3 oy, Atakan 1 oy, Sercan 4 oy aldı. Böylece Survivor'da 2. eleme adayı Sercan olarak belirlendi.

Haftanın diğer eleme adayı ise Hakan olmuştu. Potaya giren Sercan, Hakan'ın meydan okuması karşısında eleme adayı olarak seçilmek istediğini belirterek, Poyraz'ı da düelloya davet etti. Bu haftanın eleme adayları perşembe akşamı eleme düellosunda karşı karşıya gelecek.

Survivor 2024 All Star'da kırmızı ve mavi takım dün gece haftanın 2. dokunulmazlık mücadelesinde karşılaştı. Kazanan takıma yemek ödülünün de verileceği dokunulmazlık oyununda ilk önce avantaj heyecanı yaşandı. 8 olanın kazanacağı avantaj mücadelesinin finalinde Özgür ve Ogeday eşleşmesi nefes kesti. Atışlarda Ogeday'ın aldığı sayı ile dokunulmazlık avantajını 8-7 mavi takım kazandı.

Margot Robbie'nin yapımcısı olacağı 'The Sims' beyaz perdeye taşınıyor Margot Robbie'nin yapımcısı olacağı 'The Sims' beyaz perdeye taşınıyor

Dokunulmazlık karşılaşmasının ikinci etabında ise bu kez takımlar bayrak yarışında karşı karşıya geldi. 12 olanın dokunulmazlığın sahibi olacağı oyunun final etabında kırmızı takımdan Sercan-Aleyna, mavi takımdan Damla Can-Ogeday mücadelesi kazananı belirledi. Son sayıyı Damla Can'ın almasıyla dokunulmazlıkta bayrak yarışını mavi takım 12-10 skorla kazandı. Böylece mavi takım dokunulmazlık ve ödülün sahibi oldu.

Öte yandan Survivor'ın dün geceki bölümünde, iki yarışmacı birden veda etti. Geçtiğimiz bölümlerde dizinden sakatlanarak hastaneye kaldırılan Yağmur ve Gizem'in akıbeti belli oldu. Sağlık sorunları nedeniyle yarışmaya devam edemeyeceği anlaşılan iki yarışmacı diskalifiye edildi. Kırmızı takımda Gizem'in Merve ile olan duygusal vedasında gözyaşları sel oldu.

Mavi takımda da Yağmur takım arkadaşlarıyla veda etti. Sakatlığı nedeniyle elenen Yağmur sağlık durumu hakkında takım arkadaşlarına bileğinin kırık olduğunu ve bu nedenle devamlı olduğunu belirtti. Yağmur'un adaya vedası sırasında, Gizem'in vedalaşmasında olduğu gibi duygusal anlar yaşandı.

Kaynak: Haber Merkezi