Ekranların sevilen yüzü Müge Anlı, ATV’de hafta içi her gün saat 10’da başlayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyici karşısına çıkıyor. Esrarengiz olayların yer aldığı programda cinayetler aydınlatılıyor, kayıplar bulunuyor. Avukat Rahmi Özkan ve Doktor Şevki Sözen’in katkılarıyla birbirinden ilginç olaylar aydınlatılıyor. Müge Anlı’da 1 Ekim Salı günü neler yaşandı? İşte yanıtı…

30 Eylül Müge Anlı: Banu Çelen evlilik vaadiyle dolandırıldı, Samet Şeker cinayete mi kurban gitti? 30 Eylül Müge Anlı: Banu Çelen evlilik vaadiyle dolandırıldı, Samet Şeker cinayete mi kurban gitti?

22 yaşındaki Samet Şeker aracının içinde ölü olarak bulunmuştu. Samet Şeker'in ölümü kaza mı, kaza süsü verilmiş bir cinayet mi? Samet'in ablaları, kardeşinin cinayete kurban gittiğinden şüpheleniyor. İddiaların odağında ise Samet Şeker'in sevgilisi Melisa bulunuyor.

Müge Anlı, iddiaların odağındaki Melisa'nın olaya ilişkin konuşmak istemediğini açıkladı. Melisa'nın, "Beni suçluyorlar. İfademi verdim. Raporları bekliyorum. Artık yayınlara katılmayacağım" dediği öğrenildi.

Görgü tanıkları, "Aracın içinde şoförle birlikte 2 erkek 1 kız gördük" açıklamaları kafaları karıştırdı. Samet Şeker'in sevgilisi, olay gününe ilişkin verdiği çelişkili ifadelerle şüpheleri üzerine çekti.

Samet'in ablaları Zehra ve Kübra, "Melisa'nın evinin olduğu güzergah. Düz bir yol, virajlı değil. İşlek bir yer. 5 gün boyunca görülmemiş olması garip. Melisa cenazenin olduğu gün yayına katıldı. Aklıma gelen tek bir şey var. Rabia, ben, Melisa aynı yerde çalışıyorduk. Sametle birlikte bazen kızları eve bırakırdık. Rabia'nın bir abisi vardı. Rabia onu hep arka sokağa bırakmamızı isterdi. Abisinden çekinirdi. Bu son zamanlarda tehdit boyutuna varmıştı. Arabanın 5 günde aküsü biter. Biz olay yerine gittiğimizde farı yanıyordu. Hadi diyelim ki yanıyordu. Kimse o işlek yolda geçip aracı etmedi. Ölü bulunduğu noktaya sonradan götürüldüğünü düşünüyoruz. Biz o alanın bilinçli olarak kapatıldığını düşünüyoruz. Ve gidiş değil, dönüş yolunda oluyor. Melisa'ya sorduğumuz konu şu; bir olay mı oldu?" ifadelerini kullandı.

Melisa'nın "benim eski sevgilim olduğu iddialarını Emin ortaya attı" dediği Emin yayına bağlanarak, "Samet'in yanında sarışın birini görmüşler" dedi. Melisa'nın topladığını söylediği evdeki dağınıklık dikkat çekti.

Samet Şeker'in ölümündeki sır perdesi araştırılmaya devam ediyor. Müge Anlı, Samet'in kaybolduğu gün çalıştığı pastanede işten çıkarıldığını açıkladı.

Emin, "Ben Pazar günü Kargı'daydım. Kanıtım var" dedi.

Arabada 4 erkek 1 kız vardı

Samet Şeker'in kayıplara karıştığı gece aracı gördüğünü söyleyen görgü tanığı kardeşler, "Arabada 4 kişilerdi. 1 kız. 3 erkek vardı. Biri Emin, diğeri Samet'ti. Samet'in arabasını ben yapmıştım. O aracı nerede görsem tanırım. Araç Emin'in evinin önündeydi. Samet'in arabası buradayken babası Samet'e ulaşamadı. Ben arabayı gördüm ama içeride Samet var mıydı? bilmiyorum. Aracın içinde gözlüklü bir kapalı kız vardı" ifadelerini kullandı.

Banu Çelen bebeğiyle ilgili ne karar verecek?

Çocuğunun babası tarafından evlilik vaadiyle dolandırılan Banu Çelen, "Oğlum Aslan'ın dolandırıcı bir adamın soyadını almasını istemiyorum. Ben oğlumu yalansız temiz büyüteceğim. O isterse ileride babasının soyadını alır" dedi. 

Sevtap, annesi Taliha Hanım'ı arıyor

31 yaşındaki Sevtap, eşi Metehan ile birlikte annesini aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Babaannesine yıllarca anne, dedesine dede diyen ve kafa karışıklığı yaşayan Sevtap, annesi Taliha Hanım'ı arıyor. Özel bir ihracat firmasında müşteri temsilcisi olarak çalışan Sevtap'ın babası Mehmet Keskin ile annesi Taliha Hanım aynı iş yerinde tanışıyorlar. Babaannesine doğduğu gün bırakılan ve bu gerçekle 7 yaşında yüzleşen Sevtap annesini bulabilecek mi? Taliha Hanım'ın 52 yaşında olduğu düşünülüyor.

16 Kasım 1993 yılında dünyaya gelen Sevtap, annesinin Samsunlu olduğunu biliyor. Babasının ise 2 kardeşi olduğu bilgisine sahip.

Komşu Atıf Bey, "Sevtap'ın annesi hamileyken ben onların oturduğu binanın alt katına atölye açtım. Sevtap'ın babaannesi, annesinin geçimsiz bir kadın olduğunu söyledi. Kadınlar arasında bir dedikodu vardı. Kadının yuvasını yıktılar. Mükemmel bir amcası, halısı var. Annesi Taliha'ya bir koca buldu diye dedikodular çıktı. Taliha oraya gitmiş olabilir" dedi.

Taliha'nın arkadaşı, " Biz Şirinevler de oturuyorduk. Taliha çok güzel bir bayan. Uzun boylu. Buğday tenli. Çok samimi bir arkadaşlığımız vardı. Sık sık bana gelirdi. Zor ve sıkıntılı yaşamları vardı. Kalabalık aileydi. Babası sinirli, agresif bir adamdı. Bir gün bana geldiğinde çok üzgün çok dertliydi. Ben hamile kaldım ama istem dışı hamilelik oldu. Aileme söyledim dedi. Babası çok kızmış, Taliha'yı çok dövmüş. Bir dönem görüşemedik. Taliha o dönem doğum yapmış. Çocuğunu babasına vermişler ama sonra arkadaşım kızını görmeyi çok istemiş ama göstermemişler. Ablasıyla birlikte çocuğu babasına teslim ediyorlar. Sonra Taliha kızını görmeyi çok istiyor. Ama babası ve babaannesi izin vermiyor. Saliha o kapıdan ağlayarak geri dönüyor. Biz yaklaşık 6 yıldır görüşemiyoruz. Çok uzun bir süre sonra evlendi. Bir oğlunun olduğunu duydum" dedi.

Müge Anlı, Sevtap'a kız kardeşini bulduğunun müjdesini verdi. Sevtap'ın kız kardeşi Esma, "Annem seni çok aradı ama bulamadı. Seni gördüğüm için şu an gerçekten çok mutluyum. Annem hayatta. Ben tekim. Sevtap abla iki. Bir ben bir Sevtap. Bir ablamın olduğunu söylemişti ama 18-19 yaşında evlendiğini; bababannesi olacak kişinin annemi istemediğini, bir odanın içinde doğum yaptığını ve çocuğu aldıklarını biliyorum. Ben 28 yaşındayım. Annem hep seni aradı. Ben onu bulamam ama o beni bulabilir diyordu. Sen daha cesur oldun. Oraya çıktın. İyi ki çıktın. Ben evliyim. 1 oğlum var. 8 aylık. Yenibosna'da oturuyoruz" dedi.

Ünlü şarkıcı Edis, Uşak'taki köyüne gitti Ünlü şarkıcı Edis, Uşak'taki köyüne gitti

Anne Taliha Hanım, "Sevtap'ım, yavrum. Ben seni çok aradım kızım. Bir türlü gelemedim göremedim yavrum" dedi. Sevtap, "Şu an ne diyeceğimi bilemiyorum" dedi. Taliha Hanım, kızını görmek üzere Müge Anlı stüdyolarına geldi. Sevtap ilk kez annesini gördü.

Taliha Sevtap

Sevtap'ın iki teyzesi de yeğenlerini kucaklamak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Stüdyoda duygu dolu dakikalar yaşandı. Sevtap'ın kız kardeşi Esma da ablasına sarıldı.

Sevtap Teyze

Sevtap Taliha Kavuşma

Muhabir: Deniz Dalgıç