Aslı Hünel ile Gelin Evi hafta içi her gün Show Tv’de izleyici karşısına çıkıyor. Her hafta 5 ayrı gelinin ev dekorasyonu, çeyizi, düğünü, ikramları ve yaşantısıyla yarıştığı program büyük ilgiyle takip ediliyor. Gelin Evi’nin 1179. Bölümünde neler yaşandı? Detaylar haberimizde…

30 Kasım Aslı Hünel ile Gelin Evi: Tireli Rabia Gelin kaç çeşit ikram yaptı? 30 Kasım Aslı Hünel ile Gelin Evi: Tireli Rabia Gelin kaç çeşit ikram yaptı?

28 yaşındaki Müzeyyen Seyhan 3 yıllık evli. Konyalı Müzeyyen Gelin e ticaret yapıyor.

Müzeyyen Gelin misafirlerine gül yaprakları dökerek karşıladı. Aslı Hünel ve diğer gelinlere çiçek verdi.

Aslı Hünel, Müzeyyen Gelin’e porselen tabak takımı hediye etti.

Misafirlerine Türk kahvesi ikram eden Müzeyyen Gelin’in nostaljik sunumu beğenildi.

Bohem tarzı sevdiğini her fırsatta dile getiren Müzeyyen Gelin’in salonu kafeye benzetildi. Salonunda kullandığı aksesuarlar çok eleştirilirken, avizesi meyve sepetine benzetildi.

Mutfağında ahşap ve beyaz tonların hakim olduğu Müzeyyen Gelin’in avizesi antre avizesine benzetildi. Mutfağı boğucu bulundu.

Haftanın ödüllü oyununda 8 börek saran Müzeyyen Gelin altın kolyeyi kazandı.

Yalı Çapkını yeni sezon 77. Bölüm full izle, Yalı Çapkını 78. Bölüm Fragman izle Yalı Çapkını yeni sezon 77. Bölüm full izle, Yalı Çapkını 78. Bölüm Fragman izle

Yatak odasında country tarz mobilyalar tercih eden Müzeyyen Gelin’in makyaj masası çok boş bulunurken, perdesindeki kırışıklıklar rahatsız etti. Müzeyyen Gelin çeyizindeki el emeği parçalar genel olarak beğenildi. Müzeyyen Gelin’in sunum masasında kullandığı peçete yüzükleri ve küflü kapak eleştirildi.

Müzeyyen Gelin ve eşi ilişki testinden geçerek altını kazandı.

Müzeyyen Gelin diğer gelinlerden toplamda 7 puan aldı.

Haftanın birincisi Rabia e Merve Gelin oldu.

Editör: Deniz Dalgıç