Suç örgütü lideri Mustafa Demir hayatı, biyografisi merak ediliyor. Peki, Suç örgütü lideri Mustafa Demir kimdir? Suç örgütü lideri Mustafa Demir kaç yaşında, nereli, mesleği nedir? Suç örgütü lideri Mustafa Demir  kimdir? İşte detaylar..

Suç örgütü lideri Mustafa Demir  kimdir? Suç örgütü lideri Mustafa Demir  nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Suç örgütü lideri Mustafa Demir  kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Suç örgütü lideri Mustafa Demir  aratılıyor. Suç örgütü lideri Mustafa Demir  kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Suç örgütü lideri Mustafa Demir  kimdir?

Suç örgütü lideri Mustafa Demir kimdir?

Suç örgütü lideri Mustafa Demir hakkında pek bilgi bulunmamaktadır.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Çorum ve Sinop merkezli 6️ ilde düzenlenen ‘Mahzen-50operasyonlarında iki ayrı organize suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Sosyal medya hesabı X’ten operasyona yönelik bir açıklama yapan Bakan Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı:

“Çetelere göz açtırmayacağız”

“Çorum ve Sinop merkezli 6️ ilde Jandarma tarafından düzenlenen “MAHZEN-50” operasyonlarında; Çorum’da Yunus Emre Akyıldız ve Gözde Akyıldız’ın, Sinop’ta Mustafa Demir’in elebaşılığını yaptığı 2️ ayrı Organize Suç Örgütü çökertildi. Operasyonlarda elebaşlarının da içerisinde bulunduğu organize suç örgütü üyesi 3️9 şüpheli yakalandı. 2️7 si tutuklandı. 6️’sı hakkında adli kontrol kararı verildi. Aziz Milletimizin Bilmesini İsterim ki; Suçta kibirlenenlere, organize suç örgütlerine ve çetelere göz açtırmayacağız.

SİNOP:

Ayancık Cumhuriyet Başsavcılığı, Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı koordinesinde ve İstihbarat Başkanlığının desteğiyle; Sinop İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar sonucu; Tefecilik, Kasten Yaralama, Tehdit ve 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçlarını örgütlü olarak işledikleri tespit edilen 1️4 şüpheli yakalandı. 6️’sı tutuklandı. 2️’sine Adli Kontrol kararı veridi. Organize suç örgütü üyesi şüphelilerin;

Bakan Tunç: Artık 3 yıl hakim ve savcı yardımcılığı olacak Bakan Tunç: Artık 3 yıl hakim ve savcı yardımcılığı olacak

Yüksek faiz karşılığında, ihtiyaç sahibi vatandaşlara borç para verdikleri ve karşılığında boş senet imzalattıkları,

Verdikleri parayı tehdit, şantaj, cebir ve şiddet yoluyla yüksek meblağlarda tahsil ettikleri,

Şahısların borçlarını ödeyememesi durumunda ise zorla imzalattıkları boş senetler doldurularak, mağdurlara ait gayrimenkul ve menkul değerlere zorla el koydukları,

Ayrıca esnaflarla yaptıkları ticaret karşılığında karşılıksız çek vererek çok sayıda esnafı da mağdur ettikleri tespit edildi.

Bilgiler gelince sitemiz güncellenecektir.”

Kaynak: Haber Merkezi