Selcuksports HD | Trabzonspor - Kayserispor maçı canlı izle Selcuksports HD | Trabzonspor - Kayserispor maçı canlı izle

Şenay Şentürk kimdir? Şenay Şentürk nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Şenay Şentürk’ün kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Şenay Şentürk kimdir? Şenay Şentürk kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Şenay Şentürk’ün biyografisini haberimizde derledik…

Şenay Şentürk kimdir?

'Döner Kardeşler' isimli suç örgütü yağma ve haraç olaylarının ardından bir vatandaşı dansöz kıyafeti ile videoya alıp internete yüklemiş ve bu şekilde ülke gündemine yerleşmişti. Bu olayların ardından suç örgütü üyeleri yakalanmıştı. Üyelerden birinin o zaman eşi olan Şenay Şentürk ise tehdit ve örgüt üyeliği suçundan cezaevine girmişti. Hakkında 2 yıl 1 ay ceza olan Şentürk cezaevinde iken suçsuz olduğu anlaşılmış ve serbest kalmıştı.

Şenay Şentürk o dönem erkek arkadaşı yüzünden kendini bir örgütün içerisinde bulduğunu ve ardından hamile kaldığını anne olduktan sonra da cezaevi sürecinin başladığını katıldığı Katarsis programında anlattı. Şentürk o günleri cezaevinde kadın olmak değil anne olmak daha zor şeklinde anlattı.

Kaynak: Haber Merkezi