Nazan Şener kimdir? Nazan Şener nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Nazan Şener'in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Nazan Şener kimdir? Nazan Şener kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Nazan Şener kimdir?

Nazan Şener kimdir?

Nazan Şener, üniversiteyi Gazi Üniversitesi, Mesleki Eğitim Fakültesi Uygulamalı Resim  Öğretmenliği'nde tamamladı. Yüksek lisans eğitimini ise Ahmet Yesevi Üniversitesi –Ekonomi Fakültesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi programında aldı.

Ayrıca Nazan Şener, Grafik Tasarım Alanı uzman öğretmenidir.

Öğretmenlik ve Eğitim Yöneticiliği kariyeri, 1984 yılında Adana İsmet İnönü Kız Meslek Lisesinde öğretmen olarak başladı. 1986 yılında aynı okulda müdür yardımcılığı, 1989-1992 yılları arasında Kars Kağızman Kız Meslek Lisesi Müdürlüğü,1993-1999 yılları arasında Kırklareli Anadolu Meslek ve Kız Meslek Lisesinde Müdür Başyardımcılığı, 1999-2004 yılları arasında Şanlıurfa Siverek Kız Meslek Lisesi Müdürlüğü, 2004-2010 yılları arasında Ankara Cebeci Kız Teknik ve Kız Meslek Lisesinde Okul Müdürlüğü görevlerini yürüttü. 2010-2019 yılları arasında Altındağ Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Okul Müdürü görev süresinin dolması nedeni ile 05.07.2019 tarihinden itibaren bugüne değin Dikmen Nevzat Ayaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Okul Müdürü olarak görev yaptı.

Hizmet içi eğitimler dışında Hava Lisan Okulunda altı ay İngilizce dil eğitimi, Milli Güvenlik Akademisinde de MEB adına Kamu Diplomasisi Eğitimi almış; 24.11.2006 yılında Resim-Grafik alanında Türkiye birincisi olarak Uzman öğretmen unvanı almıştır.

Taraftarium24 | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle Taraftarium24 | Real Madrid – Villareal maçı canlı izle

Şener, yüksek lisansta "Mesleki Eğitimin Ülke Kalkınmasında Yeri ve Önemi" konulu araştırma tezini hazırladı. Ayrıca bir çok bildiri ve bir kitap bölümü bulunmaktadır. Temel ilgi alanı “Mesleki Eğitimin yeniden yapılandırılması ve yönetiminde yapılabilecek iyileştirme, düzenleme, değişim ve dönüşümler” olup kadın ve genç kızların mesleki eğitimi ile aileye ve ekonomiye katkılarının sağlanmasıdır. Görev yaptığı okullardan Kars Kağızman Kız Meslek Lisesinin kurulması ve Kağızman da kız çocuklarının okullaşması, meslek sahibi olmalarına fırsat sağlamıştır. Siverek Kız Meslek Lisesinde SIRAP projeleri kapsamında meslek edindirme kursları açmış ve Siverekli kadınları meslek sahibi yaparak kendi işlerini kurmalarını sağlamıştır. Cebeci Kız Teknik ve Meslek Lisesi ve rotasyon ile atandığı Atatürk Kız Teknik ve Meslek Lisesinde Toplam Kalite Yönetimi Çalışmalarını ekibi ile gerçekleştirmiş en son Türkiye Kurum Yönetim Süreçlerinde okulu Türkiye ikincisi olmuştur. Toplam Kalite Yönetimi çalışmalarında kalite değerlendiricisi olarak Bakanlık adına görev almış ve birçok il, bölge, okul ve kurumu incelemiş ve değerlendirmiştir. MEB Mesleki Eğitim Genel Müdürlüğünün oluşması döneminde birleşen genel müdürlüklerin bir arada uyum içinde çalışmaları için dönemin Genel Müdürü tarafından görevlendirilmiş ve Mesleki Eğitim Genel Müdürlüğünde Kalite Daire Başkanlığının kurulması alt yapı çalışmalarını ekibi ile gerçekleştirmiştir.

Ayrıca  görev yaptığı tüm illerde mesleki eğitim alanında oluşan tüm kurul ve komisyonlarda  görev almıştır. MEB ŞURA toplantılarına seçilen üye olarak katılmıştır. En son görev yaptığı okulda toplumsal farkındalığı yaratma, tarım alanına ilgi uyandırma amacı ile iki kez okul,   öğrenci, veli,  öğretmen  iş birliği ile Guiness rekoru kırarak okul ATO iş birliğini gerçekleştirmiştir.

ATO Ankara Ticaret Odası iş birliği ile  meslek alanlarının güçlendirilmesi amacı ile 2010 yılından bugüne değin protokoller ile okul sektör iş birliğini gerçekleştirmiştir. Aynı iş birliğini yerel yönetimler ile de gerçekleştirerek Altındağ Belediyesi ile protokol yaparak üç meslek alanında (Konaklama Seyahat, Tarım, Yiyecek İçecek) uygulama oteli ve uygulama alanlarını işletilmesini sağlamıştır.

Kaynak: Haber Merkezi