Banu Çancı kimdir? Banu Çancı nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Banu Çancı’nun kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Banu Çancı kimdir? Banu Çancı kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Banu Çancı’nun biyografisini haberimizde derledik…

İnat TV | Almanya – Macaristan maçı canlı izle İnat TV | Almanya – Macaristan maçı canlı izle

24 Haziran Müge Anlı: Savaş Diricanlı hiç görmediği oğlunu arıyor, Ercan Hallaç eşi ve çocuklarını bulabilecek mi? 24 Haziran Müge Anlı: Savaş Diricanlı hiç görmediği oğlunu arıyor, Ercan Hallaç eşi ve çocuklarını bulabilecek mi?

Banu Çancı kimdir?

49 yaşındaki Savaş Diricanlı, amcasının baldızı Banu Çancı ile askere gitmeden önce bir beraberlik yaşamış. Ancak askerdeyken Banu Hanım ile yolları ayrılmış. Yıllar sonra Banu Hanım, Savaş Bey'i bulup bir oğulları olduğunu ancak evlatlık verdiği söylemiş. Savaş Bey, Banu Hanım'a beddua etmiş. Banu Hanım, motosiklet kazasında hayatını kaybetmiş. Savaş Bey 28 yaşındaki oğlunu aramak için Müge Anlı stüdyolarına geldi. Savaş Bey, "Banu ile Ankara Keçiören'de aynı evde amcamın evinde kaldığımda birkaç kez birliktelik yaşadık. Benim 2 çocuğum var. Banu'nun 2-3 kızı var. Allah etmesin ya yolları kesişirse ne yaparız. 1995 yılında Banu Çancı ile birliğimizden doğan oğlumu arıyorum. Oğlumu bulmak istiyorum" dedi.

Müge Anlı Savaş Diricanlı kimdir? Müge Anlı Savaş Diricanlı kimdir?

Kaynak: Haber Merkezi