Kullanıcılar Meridyen terapisi nedir? Meridyen terapisi nasıl yapılır? Meridyen terapisi ne işe yarar? Meridyen terapisi kaç seans? Meridyen terapisi hangi hastalıklara iyi gelir? sorularının cevaplarını merak ediyor. Peki Meridyen terapisi nedir? Meridyen terapisi nasıl yapılır? Meridyen terapisi ne işe yarar? Meridyen terapisi kaç seans? Meridyen terapisi hangi hastalıklara iyi gelir? Sizler için derledik...

Meridyen terapisi nedir? 

Meridyen Terapi kişinin bedeninde enerji kanallarının Uzman Fizyoterapist tarafından tespit edilerek bu bölgelere özel cihazlar yardımıyla uygulanan masaj tedavisidir.

Binlerce yıl öncesinde Çin’de tıbbi bir yöntem olarak uygulanmaya başlayan Meridyen Terapi günümüz teknolojisi ile harmanlanarak insanların yaşadığı birçok hastalığın tedavisinde kullanılacak yapıya getirilmiştir.

Meridyen Terapi kapsamında uygulanan geleneksel yöntemlerde insanların bedeninde tıkanıklık yaşanan enerji kanalları akupunktur ve akupressür teknikleri ile açılmaya çalışılır.

İçinde bulunduğumuz teknoloji çağında sağlık uygulamalarına yansıyan gelişmeler ışığında Meridyen Terapi tedavisi Meridyen Terapi Cihazı kullanılarak kolayca ve yüksek başarı oranıyla yapılabilmektedir.

Meridyen Terapisi ile insanlarda görülebilen;

Kas – kemik – iskelet sistemi rahatsızlıkları,

İç hastalıklar,

Ali İhsan Batmaz kimdir? Ali İhsan Batmaz kimdir?

Psikolojik problemler

güvenli ve konforlu bir tedavi yöntemiyle iyileştirilebilir.

Kişilerin yaşadığı hastalıkların büyük bir bölümü enerji kanallarının tıkanıklığı kaynaklı olduğu için Meridyen Terapi ile enerji kanalları dengelenerek rahatsızlıklara hızlı ve ağrısız bir şekilde çözüm bulunması sağlanabilir.

Kaynak: Haber merkezi