Mehmet Salih Saraç kimdir? Mehmet Salih Saraç nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Mehmet Salih Saraç'ın kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Mehmet Salih Saraç kimdir? Mehmet Salih Saraç kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Mehmet Salih Saraç'ın biyografisini haberimizde derledik…

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Yasemin Özkoç kimdir? Zuhal Topal’la Yemekteyiz Yasemin Özkoç kimdir?

Mehmet Salih Saraç kimdir?

AK Parti Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç, Klinik Psikologdur. Uzman Klinik Psikolog Mehmet Salih Saraç, İstanbul'da lisans eğitimi aldıktan sonra 2 yıl master yaptı. Eğitim hayatının ardından İstanbul'da bağımlılıkla mücadele çalışmaları kapsamında 2 yıl Yeşilay'ın genel merkezinde çalıştı.

Daha sonra Şanlıurfa'ya gelen Saraç, Eyyübiye YEDAM Kordinatörü olarak 1 yıldan fazla bağımlılıkla mücadelede aktif rol aldı. AK Parti'nin Şanlıurfa İl Gençlik Kolları teşkilatında başkanlık görevinden 'jakuzi' videosunun ardından 12 Temmuz 2020 günü istifa eden Mehmet Salih Saraç, Haliliye Belediye Başkan Vekili olarak görev yapmaktadır. Saraç, evli ve 1 çocuk babasıdır.

Kaynak: Haber Merkezi