A Milliler ile Hollanda, EURO 2024'te yarı finale kalabilmek için kozlarını paylaşacak. Kritik mücadele öncesi heyecan giderek artarken Goal Hollanda'dan Rian Rosendaal Hollanda-Türkiye maçı öncesinde değerlendirmelerde bulundu.

“Duran toplar türkiye için önemli”

Hollanda'nın topa daha çok sahip olacağı ve Gakpo, Simons ve Malen ya da Bergwijn gibi oyuncularla hücum etmeye çalışacağı bir maç bekliyorum. Türkiye sayıca geride duruyor ve rakibini bekliyor. Avusturya maçında da gördüğümüz gibi, duran toplar Türkiye için önemli olacak.

İlk golün önemi

Eğer Türkiye yine hızlı bir gol atarsa Hollanda'nın işi çok daha zor olacak. Özellikle tribündeki çok sayıda Türk taraftarın desteğiyle işler karışabilir. Ama Hollandalılar ilk golü atarsa ​​işler çok daha kolay olacak. Eğer Hollanda ilk golü atarsa 2. turdaki Romanya maçındaki gibi oldukça rahat bir şekilde kazanmasını bekliyorum.

Üç gol atan Gakpo, kanatlarda Bergwijn veya Malen ve biraz daha derine düşecek forvet Memphis Depay var. Denzel Dumfries sağ kanattan atak yapacak ve Xavi Simons işin yaratıcılık kısmını üstlenecek.

A Milli Takım aday kadrosu açıklandı A Milli Takım aday kadrosu açıklandı

“Onlara dikkat edin”

Jerdy Schouten ve Tijijani Reijnders, Romanya karşısında orta sahada, savunmada ve hücumda mükemmeldi. Türkiye karşısında başlayacaklarından eminim, bu yüzden onlara dikkat edin, çünkü bu takım için önemliler. Virgil van Dijk, her zaman güvenilir olan Stefan de Vrij'in yardımıyla savunmaya liderlik edecek. Matthijs de Ligt bir kez daha yedek kulübesinde olacak.

Kaynak: Haber Merkezi