Joe Lindner kimdir? Joe Lindner nereli ve kaç yaşındadır? Sorularının cevabı merak ediliyor. Joe Lindner’in kim olduğu merak ediliyor. Arama motorlarında Joe Lindner kimdir? Joe Lindner kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Sorgulamaları yapılıyor. Joe Lindner’in biyografisini haberimizde derledik…

Joe Lindner kimdir?

Joesthetics ismiyle de bilinen Joe Lindner, 1995 yılında Almanya’da doğdu. Fitness yolculuğuna genç yaşta başladı ve kısa sürede vücut geliştirme konusunda tutkulu oldu. Liseden mezun olduktan sonra fitness alanında kariyer yapmak için Berlin’e taşındı.

Joe Lindner, Instagram hesabını 2015 yılında açtı. Antrenmanları ve fiziğiyle ilgili fotoğrafları ve videoları kısa sürede takipçi kazandı. Fitness bilgisini takipçileriyle paylaşmaya başladı ve kısa sürede popüler bir fitness fenomeni oldu.

2018’de Joe Lindner, fitness kariyerine odaklanmak için Tayland’a taşındı. Instagram takipçilerini büyütmeye devam etti ve ayrıca YouTube videoları oluşturmaya başladı. YouTube kanalının şu anda 1 milyondan fazla abonesi var.

Ünlü fenomen, 2023 yılında hayatını kaybetti.

Editör: Betül Vural