İtalya'daki sel felaketinde, sulara kapılmadan önce birbirlerine sarılan üç arkadaşın görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

X'te yayımlanan görüntülerde 20 yaşındaki Patrizia Cormos, 23 yaşındaki arkadaşı Bianca Doros ve 25 yaşındaki erkek arkadaşı Cristian Molnar'ın birbirlerine sarıldıkları görüldü. 

Günler süren şiddetli yağmurun ardından su tehlikeli seviyelere yükselirken üç arkadaşın, nehrin ortasındaki küçük bir çakıl adasında mahsur kaldıkları, birbirlerine tutunarak sürüklenmekten kurtulmaya çalıştıkları belirtildi.

Blinken: Lübnan'a 157 milyon dolarlık yeni insani yardım sağlayacağız Blinken: Lübnan'a 157 milyon dolarlık yeni insani yardım sağlayacağız

Udinehe'deki il itfaiye şefi Giorgio Basile, Telegraph'a yaptığı açıklamada, grubu kurtarmak için umutsuz bir girişimde bulunarak onlara bir ip attığını söyledi. Ancak trajik bir şekilde, onları izlerken 'sel suları tarafından yutulduklarını' ve 'yok olduklarını' gördüğünü aktardı.

Bugün olay yerinden 1 kilometre uzaklıkta Cormos ve Doros'a ait olduğu düşünülen iki ceset bulundu. Molnar'ı arama çalışmaları ise devam ediyor. İtfaiye teşkilatı, "Üçüncü kayıp kişiyi bulana kadar durmayacağız" dedi.

Kaynak: Haber merkezi