• DOLAR 34,25 %0.28
  • EURO 37,64 %-0.37
  • STERLIN 45,08 %-0.37
  • ALTIN 2.920,13 %0.14
  • BİST100 9.109 %2.37
  • BITCOIN 62.000 %0.98
  • ETHERIUM 2.426 %1.76
20°

TÜMOSAN Konyaspor Haberleri

TÜMOSAN Konyaspor haberleri ve güncel TÜMOSAN Konyaspor gelişmeleri, TÜMOSAN Konyaspor ile ilgili tüm video, TÜMOSAN Konyaspor fotoğrafları ve TÜMOSAN Konyaspor haberleri Elips Haber - 'Herkese eşit yaklaşır' sitemizde


Spor

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında 10 Ağustos Cumartesi günü Kasımpaşa'ya konuk olacağı maçın hazırlıklarına devam etti.

Spor

Fenerbahçe Futbol Takımı, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında 6 Mayıs Pazartesi günü deplasmanda oynayacağı TÜMOSAN Konyaspor maçının hazırlıklarına Can Bartu...

Spor

TÜMOSAN Konyaspor, teknik direktör Fahrudin Ömerovic ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdığını duyurdu.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında yarın sahasında TÜMOSAN Konyaspor ile karşılaşacak EMS Yapı Sivasspor maçın hazırlıklarını tamamladı.

Spor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden TÜMOSAN Konyaspor'da santrfor Sokol Cikalleshi, yeşil-beyazlıların ligde en çok gol atan yabancı oyuncusu olmayı başardı.

Spor

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 31. haftasında yarın deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor ile yapacağı maç için Konya'ya gitti.

Spor

Trendyol Süper Lig ekibi Tümosan Konyaspor, futbolcuları Muhammet Demir ve Yasir Subaşı'nın sakatlığı sebebiyle Yukatel Adana Demirspor ile oynayacakları Trendyol...

Spor

MKE Ankaragücü, Trendyol Süper Lig'in 25. haftasında yarın deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor'a konuk olacak.

Spor

Trendyol Süper Lig'in 24. haftasındaki Çaykur Rizespor-TÜMOSAN Konyaspor mücadelesi 0-0 tamamladı.

Spor

 Trendyol Süper Lig'in 20. haftasında İstanbulspor ile TÜMOSAN Konyaspor 0-0 berabere kaldı.

Spor

Tümosan Konyaspor, Ankara'da geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden milli futbolcu Ahmet Çalık anısına video hazırladı.

Spor

TÜMOSAN Konyaspor'u 7-1 mağlup ederek 19 maç sonunda 56 gole ulaşan Fenerbahçe, Süper Lig tarihinde 19. haftalar itibarıyla en fazla...

Spor

Yılport Samsunspor, Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında yarın sahasında TÜMOSAN Konyaspor'u ağırlayacak.

Spor

VavaCars Fatih Karagümrük, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında yarın deplasmanda TÜMOSAN Konyaspor ile mücadele edecek.

Spor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden TÜMOSAN Konyaspor, teknik direktörlük görevine getirilen Hakan Keleş'le sözleşme imzaladığını duyurdu.