ATV'nin sevilen programı Esra Erol'da, hız kesmeden devam ediyor. Hafta içi her gün saat 16.00'da ekranlara gelen programda, ailevi sorunlar masaya yatırılıyor, kayıp kişiler bulunuyor, küsler barıştırılıyor. Seyircilerin favorisi Esra Erol'da, 2 Mayıs bölümünde neler oldu?

Esra Erol'da 1 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 1 Mayıs 2024 bölümü izle Esra Erol'da 1 Mayıs: Neler yaşandı? Esra Erol'da 1 Mayıs 2024 bölümü izle

"50 yaşındaki eski komşum, 30 yaşındaki oğlumla sevgili"

Programa katılan Safiye Hanım, oğlu Ömer Baki Çağrı'nın yaşlı bir sevgilisi olduğunu söyledi. Oğlunun sevgili olduğu Ayşe Kür'le eskiden komşu olduğunu söyleyen Safiye Hanım, "Ömer 30, Ayşe 50 yaşında. Oğlumu bu kadından kurtaracağım. Oğlum telefonlarına bakmıyor, bizden çok uzaklaştı. Oğlum işsizdi, işe girince çok değişti. Babasıyla, benimle ilgilenmemeye başladı. Eve geç gelmeye başladı. Ayşe ile aynı iş yerindeymiş. Oğlum bize gelip 'Ayşe bana kızını vermek istiyor' dedi. Biz istemedik. Daha sonra oğlumun iş arkadaşları bana oğlumla Ayşe'nin beraber sahilde el ele tutuşarak gezdiğini söylediler. Biz de oğlumu uyardık, 'Yolun başındayken dön' dedik. Şubat ayında Ayşe'nin nikah kıymak için hoca aradığını duydum. Ayşe'nin evine gidip hesap sordum. Ayşe de 'Ben oğlunu seviyorum' dedi" ifadelerini kullandı.

Canlı yayına bağlanan Ayşe'nin eski eşi "Ben Ayşe'nin çocuklarının babasıyım. Boşanalı 11 yıl oluyor. Eski eşimle muhatap olmuyorum, sadece çocuklarımla görüşüyorum. Oğluma bu konuyu sordum, o da doğruladı. Fakat çocuklarımın bu birlikteliği onayladığını zannetmiyorum" dedi.

Safiye Hanım, "Oğlumla Ayşe ev tutmuş, beraber yaşıyorlarmış diye duydum" dedi.

Canlı yayına bağlanan Ayşe'nin komşusu, "Ayşe Hanım'ın çok uyumsuz hareketleri var. Burada Ayşe çok konuşuluyor. Safiye Hanım'ın ailesi temiz. Ömer'i o kadından kurtarın" şeklinde konuştu.

Safiye Hanım, "İş yerindekilerden Ayşe'nin farklı farklı insanlarla arabalarda gezdiğini duydum. Herkese 'şekerim' diye yaklaşıp kandırıyor. İş yerinde Ayşe'yi seven kimse yok. Bana 'Sana üzülüyoruz abla' diyorlar" ifadelerini kullandı.

Esra Erol, Ömer ile bağlantı kurulduğunu ve Ömer'in "Ben Ayşe'yi çok seviyorum. Benim öyle bir annem yok" dediğini açıkladı. Buna inanmak istemeyen Safiye Hanım, "O kadın oğlumu kandırdı. Oğlum beni çok seviyor, beni hiç üzmek istemez. O kadını sevdiğini bile bana hiç söylemedi" şeklinde konuştu.

Canlı yayına bağlanan Ayşe'nin erkek kardeşi, "Ablamın kızını Ömer'e vermek istediği yalan. O kız 19 yaşında, üniversite okuyor. Biz de ablamın ilişkisini onayladık. Ablam bu ilişkiden sonra değişti. Ablamın babasından kalan 3 katlı evi var, malları var. Bu çocukla tanıştıktan sonra eve gelmez oldu. Ömer'in ablamı kullandığını düşünüyorum" diye konuştu.

Safiye Hanım, "Ben öyle şeyler biliyorum ki ama susuyorum. Ayşe ile ilgili bildiğim her şeyi söylemiyorum. Ben kadınlığımdan utanıyorum. O kadın yılan. 'Şekerim' diye milleti kandırıyor" dedi.

Ayşe'nin kardeşi ise Ömer'in ablasının parasını istediği iddiasında ısrarcı oldu. Ayşe'nin kardeşi, "Biz de ablamla konuşamıyoruz. Nerede olduklarından haberimiz yok. Biz de Ömer'i istemiyoruz" dedi.

Ayşe'nin diğer erkek kardeşi Fatih de canlı yayına bağlandı. Fatih, "Ömer'in kız kardeşimizi maddi anlamda kullandığını düşünüyorum. Bunu öğrendiğimde Ayşe'ye 'olmaz' dedim. Ayşe de 'Biz birbirimizi seviyoruz' dedi. 'Ömer'i çocuklarının yanına getiremezsin' dedim. Fahriye yeğenim hakkında yalan söylüyor, benim yeğenimi katmasın. Benim yeğenim üniversite okuyor, çalışıyor. Bunlar 10 yaşında çocuk değil. Ben Ömer'e de 'Ayşe'den uzak dur' dedim. Ömer ise 'Ben sevdim, nikah kıydım' dedi. Öyle deyince ben de bir şey söyleyemedim. 30 yaşındaki insana bir şey diyemiyorsun. Ben şu anda da ilişkiyi desteklemiyorum. Biz de karşıyız" ifadelerini kullandı. Fatih, "Kız kardeşimin mal varlığı olmasaydı Ömer ona bu şekilde yanaşmazdı" diye ekledi.

Mezarlık dizisi 2. sezonuyla ekranlara dönüyor Mezarlık dizisi 2. sezonuyla ekranlara dönüyor

Esra Erol Ömer Baki

"Ben doğuran değil büyüten anneyim"

Programa katılan Sibel Kalaycı, 2 yıldır büyüttüğü Ergin bebeğin biyolojik annesi tarafından alındığını ve çocuğun satılmasından korktuğunu söylemişti. Sibel Kalaycı, "Ben doğuran değil büyüten anneyim" demişti. Sibel Kalaycı, ayrıca Ergin'in kendisine 'anneanne' dediğini belirtmişti. 

Esra Erol'un ekibi, Kalaycı ailesinin bulunduğu Fatih'teki Balat Mahallesi'ne gittiler. Yayına bağlanan komşular, konuya ilişkin görüşlerini iletti.

Muhabir: Betül Vural